Zgjedhimi i foljes subtend në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes subtend në anglisht.

Zgjedhimi e foljes subtend në kohën e tashme

Present Tense

 • I subtend
 • you subtend
 • he|she|it subtends
 • we subtend
 • you subtend
 • they subtend

Present Continuous

 • I am subtending
 • you are subtending
 • he|she|it is subtending
 • we are subtending
 • you are subtending
 • they are subtending

Present Perfect

 • I have subtended
 • you have subtended
 • he|she|it has subtended
 • we have subtended
 • you have subtended
 • they have subtended

Present Perfect Continuous

 • I have been subtending
 • you have been subtending
 • he|she|it has been subtending
 • we have been subtending
 • you have been subtending
 • they have been subtending

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes subtend në kohët e shkuara

Simple past

 • I subtended
 • you subtended
 • he|she|it subtended
 • we subtended
 • you subtended
 • they subtended

Past continuous

 • I was subtending
 • you were subtending
 • he|she|it was subtending
 • we were subtending
 • you were subtending
 • they were subtending

Past perfect

 • I had subtended
 • you had subtended
 • he|she|it had subtended
 • we had subtended
 • you had subtended
 • they had subtended

Past perfect continuous

 • I had been subtending
 • you had been subtending
 • he|she|it had been subtending
 • we had been subtending
 • you had been subtending
 • they had been subtending

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes subtend në kohët e ardhshme

Future

 • I will subtend
 • you will subtend
 • he|she|it will subtend
 • we will subtend
 • you will subtend
 • they will subtend

Future continuous

 • I will be subtending
 • you will be subtending
 • he|she|it will be subtending
 • we will be subtending
 • you will be subtending
 • they will be subtending

Future perfect

 • I will have subtended
 • you will have subtended
 • he|she|it will have subtended
 • we will have subtended
 • you will have subtended
 • they will have subtended

Future perfect continuous

 • I will have been subtending
 • you will have been subtending
 • he|she|it will have been subtending
 • we will have been subtending
 • you will have been subtending
 • they will have been subtending

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen subtend

Present participle

 • subtending

Past participle

 • subtended

Perfect Participle

 • having subtended

Imperative në anglisht, për foljen subtend

Imperative

 • subtend
 • let's subtend
 • subtend

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cavort double-date ruff scrawl streak subsoil subsume subtilize succumb task unship