Zgjedhimi i foljes subpoena në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes subpoena në anglisht.

Zgjedhimi e foljes subpoena në kohën e tashme

Present Tense

 • I subpoena
 • you subpoena
 • he|she|it subpoenas
 • we subpoena
 • you subpoena
 • they subpoena

Present Continuous

 • I am subpoenaing
 • you are subpoenaing
 • he|she|it is subpoenaing
 • we are subpoenaing
 • you are subpoenaing
 • they are subpoenaing

Present Perfect

 • I have subpoenaed
 • you have subpoenaed
 • he|she|it has subpoenaed
 • we have subpoenaed
 • you have subpoenaed
 • they have subpoenaed

Present Perfect Continuous

 • I have been subpoenaing
 • you have been subpoenaing
 • he|she|it has been subpoenaing
 • we have been subpoenaing
 • you have been subpoenaing
 • they have been subpoenaing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes subpoena në kohët e shkuara

Simple past

 • I subpoenaed
 • you subpoenaed
 • he|she|it subpoenaed
 • we subpoenaed
 • you subpoenaed
 • they subpoenaed

Past continuous

 • I was subpoenaing
 • you were subpoenaing
 • he|she|it was subpoenaing
 • we were subpoenaing
 • you were subpoenaing
 • they were subpoenaing

Past perfect

 • I had subpoenaed
 • you had subpoenaed
 • he|she|it had subpoenaed
 • we had subpoenaed
 • you had subpoenaed
 • they had subpoenaed

Past perfect continuous

 • I had been subpoenaing
 • you had been subpoenaing
 • he|she|it had been subpoenaing
 • we had been subpoenaing
 • you had been subpoenaing
 • they had been subpoenaing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes subpoena në kohët e ardhshme

Future

 • I will subpoena
 • you will subpoena
 • he|she|it will subpoena
 • we will subpoena
 • you will subpoena
 • they will subpoena

Future continuous

 • I will be subpoenaing
 • you will be subpoenaing
 • he|she|it will be subpoenaing
 • we will be subpoenaing
 • you will be subpoenaing
 • they will be subpoenaing

Future perfect

 • I will have subpoenaed
 • you will have subpoenaed
 • he|she|it will have subpoenaed
 • we will have subpoenaed
 • you will have subpoenaed
 • they will have subpoenaed

Future perfect continuous

 • I will have been subpoenaing
 • you will have been subpoenaing
 • he|she|it will have been subpoenaing
 • we will have been subpoenaing
 • you will have been subpoenaing
 • they will have been subpoenaing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen subpoena

Present participle

 • subpoenaing

Past participle

 • subpoenaed

Perfect Participle

 • having subpoenaed

Imperative në anglisht, për foljen subpoena

Imperative

 • subpoena
 • let's subpoena
 • subpoena

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cater doom route scorify strafe sublime suborn subrogate substantiate tantalize unriddle