Zgjedhimi i foljes submerge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes submerge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes submerge në kohën e tashme

Present Tense

 • I submerge
 • you submerge
 • he|she|it submerges
 • we submerge
 • you submerge
 • they submerge

Present Continuous

 • I am submerging
 • you are submerging
 • he|she|it is submerging
 • we are submerging
 • you are submerging
 • they are submerging

Present Perfect

 • I have submerged
 • you have submerged
 • he|she|it has submerged
 • we have submerged
 • you have submerged
 • they have submerged

Present Perfect Continuous

 • I have been submerging
 • you have been submerging
 • he|she|it has been submerging
 • we have been submerging
 • you have been submerging
 • they have been submerging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes submerge në kohët e shkuara

Simple past

 • I submerged
 • you submerged
 • he|she|it submerged
 • we submerged
 • you submerged
 • they submerged

Past continuous

 • I was submerging
 • you were submerging
 • he|she|it was submerging
 • we were submerging
 • you were submerging
 • they were submerging

Past perfect

 • I had submerged
 • you had submerged
 • he|she|it had submerged
 • we had submerged
 • you had submerged
 • they had submerged

Past perfect continuous

 • I had been submerging
 • you had been submerging
 • he|she|it had been submerging
 • we had been submerging
 • you had been submerging
 • they had been submerging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes submerge në kohët e ardhshme

Future

 • I will submerge
 • you will submerge
 • he|she|it will submerge
 • we will submerge
 • you will submerge
 • they will submerge

Future continuous

 • I will be submerging
 • you will be submerging
 • he|she|it will be submerging
 • we will be submerging
 • you will be submerging
 • they will be submerging

Future perfect

 • I will have submerged
 • you will have submerged
 • he|she|it will have submerged
 • we will have submerged
 • you will have submerged
 • they will have submerged

Future perfect continuous

 • I will have been submerging
 • you will have been submerging
 • he|she|it will have been submerging
 • we will have been submerging
 • you will have been submerging
 • they will have been submerging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen submerge

Present participle

 • submerging

Past participle

 • submerged

Perfect Participle

 • having submerged

Imperative në anglisht, për foljen submerge

Imperative

 • submerge
 • let's submerge
 • submerge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: catcall dominate roughhouse sconce storyboard subjectify sublime submerse subside tampon unpin