Zgjedhimi i foljes stylopize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stylopize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stylopize në kohën e tashme

Present Tense

 • I stylopize
 • you stylopize
 • he|she|it stylopizes
 • we stylopize
 • you stylopize
 • they stylopize

Present Continuous

 • I am stylopizing
 • you are stylopizing
 • he|she|it is stylopizing
 • we are stylopizing
 • you are stylopizing
 • they are stylopizing

Present Perfect

 • I have stylopized
 • you have stylopized
 • he|she|it has stylopized
 • we have stylopized
 • you have stylopized
 • they have stylopized

Present Perfect Continuous

 • I have been stylopizing
 • you have been stylopizing
 • he|she|it has been stylopizing
 • we have been stylopizing
 • you have been stylopizing
 • they have been stylopizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stylopize në kohët e shkuara

Simple past

 • I stylopized
 • you stylopized
 • he|she|it stylopized
 • we stylopized
 • you stylopized
 • they stylopized

Past continuous

 • I was stylopizing
 • you were stylopizing
 • he|she|it was stylopizing
 • we were stylopizing
 • you were stylopizing
 • they were stylopizing

Past perfect

 • I had stylopized
 • you had stylopized
 • he|she|it had stylopized
 • we had stylopized
 • you had stylopized
 • they had stylopized

Past perfect continuous

 • I had been stylopizing
 • you had been stylopizing
 • he|she|it had been stylopizing
 • we had been stylopizing
 • you had been stylopizing
 • they had been stylopizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stylopize në kohët e ardhshme

Future

 • I will stylopize
 • you will stylopize
 • he|she|it will stylopize
 • we will stylopize
 • you will stylopize
 • they will stylopize

Future continuous

 • I will be stylopizing
 • you will be stylopizing
 • he|she|it will be stylopizing
 • we will be stylopizing
 • you will be stylopizing
 • they will be stylopizing

Future perfect

 • I will have stylopized
 • you will have stylopized
 • he|she|it will have stylopized
 • we will have stylopized
 • you will have stylopized
 • they will have stylopized

Future perfect continuous

 • I will have been stylopizing
 • you will have been stylopizing
 • he|she|it will have been stylopizing
 • we will have been stylopizing
 • you will have been stylopizing
 • they will have been stylopizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stylopize

Present participle

 • stylopizing

Past participle

 • stylopized

Perfect Participle

 • having stylopized

Imperative në anglisht, për foljen stylopize

Imperative

 • stylopize
 • let's stylopize
 • stylopize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cartelize dizen roneo scat stock stun stylize stymie suberize tab unlay