Zgjedhimi i foljes stylize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stylize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stylize në kohën e tashme

Present Tense

 • I stylize
 • you stylize
 • he|she|it stylizes
 • we stylize
 • you stylize
 • they stylize

Present Continuous

 • I am stylizing
 • you are stylizing
 • he|she|it is stylizing
 • we are stylizing
 • you are stylizing
 • they are stylizing

Present Perfect

 • I have stylized
 • you have stylized
 • he|she|it has stylized
 • we have stylized
 • you have stylized
 • they have stylized

Present Perfect Continuous

 • I have been stylizing
 • you have been stylizing
 • he|she|it has been stylizing
 • we have been stylizing
 • you have been stylizing
 • they have been stylizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stylize në kohët e shkuara

Simple past

 • I stylized
 • you stylized
 • he|she|it stylized
 • we stylized
 • you stylized
 • they stylized

Past continuous

 • I was stylizing
 • you were stylizing
 • he|she|it was stylizing
 • we were stylizing
 • you were stylizing
 • they were stylizing

Past perfect

 • I had stylized
 • you had stylized
 • he|she|it had stylized
 • we had stylized
 • you had stylized
 • they had stylized

Past perfect continuous

 • I had been stylizing
 • you had been stylizing
 • he|she|it had been stylizing
 • we had been stylizing
 • you had been stylizing
 • they had been stylizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stylize në kohët e ardhshme

Future

 • I will stylize
 • you will stylize
 • he|she|it will stylize
 • we will stylize
 • you will stylize
 • they will stylize

Future continuous

 • I will be stylizing
 • you will be stylizing
 • he|she|it will be stylizing
 • we will be stylizing
 • you will be stylizing
 • they will be stylizing

Future perfect

 • I will have stylized
 • you will have stylized
 • he|she|it will have stylized
 • we will have stylized
 • you will have stylized
 • they will have stylized

Future perfect continuous

 • I will have been stylizing
 • you will have been stylizing
 • he|she|it will have been stylizing
 • we will have been stylizing
 • you will have been stylizing
 • they will have been stylizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stylize

Present participle

 • stylizing

Past participle

 • stylized

Perfect Participle

 • having stylized

Imperative në anglisht, për foljen stylize

Imperative

 • stylize
 • let's stylize
 • stylize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cart divvy rone scarper stithy stump style stylopize subedit systemize unlatch