Zgjedhimi i foljes stuff në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stuff në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stuff në kohën e tashme

Present Tense

 • I stuff
 • you stuff
 • he|she|it stuffs
 • we stuff
 • you stuff
 • they stuff

Present Continuous

 • I am stuffing
 • you are stuffing
 • he|she|it is stuffing
 • we are stuffing
 • you are stuffing
 • they are stuffing

Present Perfect

 • I have stuffed
 • you have stuffed
 • he|she|it has stuffed
 • we have stuffed
 • you have stuffed
 • they have stuffed

Present Perfect Continuous

 • I have been stuffing
 • you have been stuffing
 • he|she|it has been stuffing
 • we have been stuffing
 • you have been stuffing
 • they have been stuffing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stuff në kohët e shkuara

Simple past

 • I stuffed
 • you stuffed
 • he|she|it stuffed
 • we stuffed
 • you stuffed
 • they stuffed

Past continuous

 • I was stuffing
 • you were stuffing
 • he|she|it was stuffing
 • we were stuffing
 • you were stuffing
 • they were stuffing

Past perfect

 • I had stuffed
 • you had stuffed
 • he|she|it had stuffed
 • we had stuffed
 • you had stuffed
 • they had stuffed

Past perfect continuous

 • I had been stuffing
 • you had been stuffing
 • he|she|it had been stuffing
 • we had been stuffing
 • you had been stuffing
 • they had been stuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stuff në kohët e ardhshme

Future

 • I will stuff
 • you will stuff
 • he|she|it will stuff
 • we will stuff
 • you will stuff
 • they will stuff

Future continuous

 • I will be stuffing
 • you will be stuffing
 • he|she|it will be stuffing
 • we will be stuffing
 • you will be stuffing
 • they will be stuffing

Future perfect

 • I will have stuffed
 • you will have stuffed
 • he|she|it will have stuffed
 • we will have stuffed
 • you will have stuffed
 • they will have stuffed

Future perfect continuous

 • I will have been stuffing
 • you will have been stuffing
 • he|she|it will have been stuffing
 • we will have been stuffing
 • you will have been stuffing
 • they will have been stuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stuff

Present participle

 • stuffing

Past participle

 • stuffed

Perfect Participle

 • having stuffed

Imperative në anglisht, për foljen stuff

Imperative

 • stuff
 • let's stuff
 • stuff

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: carny divebomb role-play scandal stilt struggle study stultify style synonymize uninstall