Zgjedhimi i foljes streamline në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes streamline në anglisht.

Zgjedhimi e foljes streamline në kohën e tashme

Present Tense

 • I streamline
 • you streamline
 • he|she|it streamlines
 • we streamline
 • you streamline
 • they streamline

Present Continuous

 • I am streamlining
 • you are streamlining
 • he|she|it is streamlining
 • we are streamlining
 • you are streamlining
 • they are streamlining

Present Perfect

 • I have streamlined
 • you have streamlined
 • he|she|it has streamlined
 • we have streamlined
 • you have streamlined
 • they have streamlined

Present Perfect Continuous

 • I have been streamlining
 • you have been streamlining
 • he|she|it has been streamlining
 • we have been streamlining
 • you have been streamlining
 • they have been streamlining

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes streamline në kohët e shkuara

Simple past

 • I streamlined
 • you streamlined
 • he|she|it streamlined
 • we streamlined
 • you streamlined
 • they streamlined

Past continuous

 • I was streamlining
 • you were streamlining
 • he|she|it was streamlining
 • we were streamlining
 • you were streamlining
 • they were streamlining

Past perfect

 • I had streamlined
 • you had streamlined
 • he|she|it had streamlined
 • we had streamlined
 • you had streamlined
 • they had streamlined

Past perfect continuous

 • I had been streamlining
 • you had been streamlining
 • he|she|it had been streamlining
 • we had been streamlining
 • you had been streamlining
 • they had been streamlining

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes streamline në kohët e ardhshme

Future

 • I will streamline
 • you will streamline
 • he|she|it will streamline
 • we will streamline
 • you will streamline
 • they will streamline

Future continuous

 • I will be streamlining
 • you will be streamlining
 • he|she|it will be streamlining
 • we will be streamlining
 • you will be streamlining
 • they will be streamlining

Future perfect

 • I will have streamlined
 • you will have streamlined
 • he|she|it will have streamlined
 • we will have streamlined
 • you will have streamlined
 • they will have streamlined

Future perfect continuous

 • I will have been streamlining
 • you will have been streamlining
 • he|she|it will have been streamlining
 • we will have been streamlining
 • you will have been streamlining
 • they will have been streamlining

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen streamline

Present participle

 • streamlining

Past participle

 • streamlined

Perfect Participle

 • having streamlined

Imperative në anglisht, për foljen streamline

Imperative

 • streamline
 • let's streamline
 • streamline

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: capitalise disservice rime saponify steep strap stream strengthen strike swingle undertake