Zgjedhimi i foljes storyboard në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes storyboard në anglisht.

Zgjedhimi e foljes storyboard në kohën e tashme

Present Tense

 • I storyboard
 • you storyboard
 • he|she|it storyboards
 • we storyboard
 • you storyboard
 • they storyboard

Present Continuous

 • I am storyboarding
 • you are storyboarding
 • he|she|it is storyboarding
 • we are storyboarding
 • you are storyboarding
 • they are storyboarding

Present Perfect

 • I have storyboarded
 • you have storyboarded
 • he|she|it has storyboarded
 • we have storyboarded
 • you have storyboarded
 • they have storyboarded

Present Perfect Continuous

 • I have been storyboarding
 • you have been storyboarding
 • he|she|it has been storyboarding
 • we have been storyboarding
 • you have been storyboarding
 • they have been storyboarding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes storyboard në kohët e shkuara

Simple past

 • I storyboarded
 • you storyboarded
 • he|she|it storyboarded
 • we storyboarded
 • you storyboarded
 • they storyboarded

Past continuous

 • I was storyboarding
 • you were storyboarding
 • he|she|it was storyboarding
 • we were storyboarding
 • you were storyboarding
 • they were storyboarding

Past perfect

 • I had storyboarded
 • you had storyboarded
 • he|she|it had storyboarded
 • we had storyboarded
 • you had storyboarded
 • they had storyboarded

Past perfect continuous

 • I had been storyboarding
 • you had been storyboarding
 • he|she|it had been storyboarding
 • we had been storyboarding
 • you had been storyboarding
 • they had been storyboarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes storyboard në kohët e ardhshme

Future

 • I will storyboard
 • you will storyboard
 • he|she|it will storyboard
 • we will storyboard
 • you will storyboard
 • they will storyboard

Future continuous

 • I will be storyboarding
 • you will be storyboarding
 • he|she|it will be storyboarding
 • we will be storyboarding
 • you will be storyboarding
 • they will be storyboarding

Future perfect

 • I will have storyboarded
 • you will have storyboarded
 • he|she|it will have storyboarded
 • we will have storyboarded
 • you will have storyboarded
 • they will have storyboarded

Future perfect continuous

 • I will have been storyboarding
 • you will have been storyboarding
 • he|she|it will have been storyboarding
 • we will have been storyboarding
 • you will have been storyboarding
 • they will have been storyboarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen storyboard

Present participle

 • storyboarding

Past participle

 • storyboarded

Perfect Participle

 • having storyboarded

Imperative në anglisht, për foljen storyboard

Imperative

 • storyboard
 • let's storyboard
 • storyboard

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cane disprize rib salify stang stoop story stot straighten swank underlie