Zgjedhimi i foljes stopper në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stopper në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stopper në kohën e tashme

Present Tense

 • I stopper
 • you stopper
 • he|she|it stoppers
 • we stopper
 • you stopper
 • they stopper

Present Continuous

 • I am stoppering
 • you are stoppering
 • he|she|it is stoppering
 • we are stoppering
 • you are stoppering
 • they are stoppering

Present Perfect

 • I have stoppered
 • you have stoppered
 • he|she|it has stoppered
 • we have stoppered
 • you have stoppered
 • they have stoppered

Present Perfect Continuous

 • I have been stoppering
 • you have been stoppering
 • he|she|it has been stoppering
 • we have been stoppering
 • you have been stoppering
 • they have been stoppering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stopper në kohët e shkuara

Simple past

 • I stoppered
 • you stoppered
 • he|she|it stoppered
 • we stoppered
 • you stoppered
 • they stoppered

Past continuous

 • I was stoppering
 • you were stoppering
 • he|she|it was stoppering
 • we were stoppering
 • you were stoppering
 • they were stoppering

Past perfect

 • I had stoppered
 • you had stoppered
 • he|she|it had stoppered
 • we had stoppered
 • you had stoppered
 • they had stoppered

Past perfect continuous

 • I had been stoppering
 • you had been stoppering
 • he|she|it had been stoppering
 • we had been stoppering
 • you had been stoppering
 • they had been stoppering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stopper në kohët e ardhshme

Future

 • I will stopper
 • you will stopper
 • he|she|it will stopper
 • we will stopper
 • you will stopper
 • they will stopper

Future continuous

 • I will be stoppering
 • you will be stoppering
 • he|she|it will be stoppering
 • we will be stoppering
 • you will be stoppering
 • they will be stoppering

Future perfect

 • I will have stoppered
 • you will have stoppered
 • he|she|it will have stoppered
 • we will have stoppered
 • you will have stoppered
 • they will have stoppered

Future perfect continuous

 • I will have been stoppering
 • you will have been stoppering
 • he|she|it will have been stoppering
 • we will have been stoppering
 • you will have been stoppering
 • they will have been stoppering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stopper

Present participle

 • stoppering

Past participle

 • stoppered

Perfect Participle

 • having stoppered

Imperative në anglisht, për foljen stopper

Imperative

 • stopper
 • let's stopper
 • stopper

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: canalize disport rhapsodise sail stanchion stonk stope store strafe swagger undergird