Zgjedhimi i foljes stool në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stool në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stool në kohën e tashme

Present Tense

 • I stool
 • you stool
 • he|she|it stools
 • we stool
 • you stool
 • they stool

Present Continuous

 • I am stooling
 • you are stooling
 • he|she|it is stooling
 • we are stooling
 • you are stooling
 • they are stooling

Present Perfect

 • I have stooled
 • you have stooled
 • he|she|it has stooled
 • we have stooled
 • you have stooled
 • they have stooled

Present Perfect Continuous

 • I have been stooling
 • you have been stooling
 • he|she|it has been stooling
 • we have been stooling
 • you have been stooling
 • they have been stooling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stool në kohët e shkuara

Simple past

 • I stooled
 • you stooled
 • he|she|it stooled
 • we stooled
 • you stooled
 • they stooled

Past continuous

 • I was stooling
 • you were stooling
 • he|she|it was stooling
 • we were stooling
 • you were stooling
 • they were stooling

Past perfect

 • I had stooled
 • you had stooled
 • he|she|it had stooled
 • we had stooled
 • you had stooled
 • they had stooled

Past perfect continuous

 • I had been stooling
 • you had been stooling
 • he|she|it had been stooling
 • we had been stooling
 • you had been stooling
 • they had been stooling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stool në kohët e ardhshme

Future

 • I will stool
 • you will stool
 • he|she|it will stool
 • we will stool
 • you will stool
 • they will stool

Future continuous

 • I will be stooling
 • you will be stooling
 • he|she|it will be stooling
 • we will be stooling
 • you will be stooling
 • they will be stooling

Future perfect

 • I will have stooled
 • you will have stooled
 • he|she|it will have stooled
 • we will have stooled
 • you will have stooled
 • they will have stooled

Future perfect continuous

 • I will have been stooling
 • you will have been stooling
 • he|she|it will have been stooling
 • we will have been stooling
 • you will have been stooling
 • they will have been stooling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stool

Present participle

 • stooling

Past participle

 • stooled

Perfect Participle

 • having stooled

Imperative në anglisht, për foljen stool

Imperative

 • stool
 • let's stool
 • stool

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: campaign display rewire saddle stammer stomp stook stoop stoush swab underestimate