Zgjedhimi i foljes stooge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stooge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stooge në kohën e tashme

Present Tense

 • I stooge
 • you stooge
 • he|she|it stooges
 • we stooge
 • you stooge
 • they stooge

Present Continuous

 • I am stooging
 • you are stooging
 • he|she|it is stooging
 • we are stooging
 • you are stooging
 • they are stooging

Present Perfect

 • I have stooged
 • you have stooged
 • he|she|it has stooged
 • we have stooged
 • you have stooged
 • they have stooged

Present Perfect Continuous

 • I have been stooging
 • you have been stooging
 • he|she|it has been stooging
 • we have been stooging
 • you have been stooging
 • they have been stooging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stooge në kohët e shkuara

Simple past

 • I stooged
 • you stooged
 • he|she|it stooged
 • we stooged
 • you stooged
 • they stooged

Past continuous

 • I was stooging
 • you were stooging
 • he|she|it was stooging
 • we were stooging
 • you were stooging
 • they were stooging

Past perfect

 • I had stooged
 • you had stooged
 • he|she|it had stooged
 • we had stooged
 • you had stooged
 • they had stooged

Past perfect continuous

 • I had been stooging
 • you had been stooging
 • he|she|it had been stooging
 • we had been stooging
 • you had been stooging
 • they had been stooging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stooge në kohët e ardhshme

Future

 • I will stooge
 • you will stooge
 • he|she|it will stooge
 • we will stooge
 • you will stooge
 • they will stooge

Future continuous

 • I will be stooging
 • you will be stooging
 • he|she|it will be stooging
 • we will be stooging
 • you will be stooging
 • they will be stooging

Future perfect

 • I will have stooged
 • you will have stooged
 • he|she|it will have stooged
 • we will have stooged
 • you will have stooged
 • they will have stooged

Future perfect continuous

 • I will have been stooging
 • you will have been stooging
 • he|she|it will have been stooging
 • we will have been stooging
 • you will have been stooging
 • they will have been stooging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stooge

Present participle

 • stooging

Past participle

 • stooged

Perfect Participle

 • having stooged

Imperative në anglisht, për foljen stooge

Imperative

 • stooge
 • let's stooge
 • stooge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: camouflage displace reward sacrifice stalk stoke stonk stook storyboard susurrate underdevelop