Zgjedhimi i foljes stipple në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stipple në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stipple në kohën e tashme

Present Tense

 • I stipple
 • you stipple
 • he|she|it stipples
 • we stipple
 • you stipple
 • they stipple

Present Continuous

 • I am stippling
 • you are stippling
 • he|she|it is stippling
 • we are stippling
 • you are stippling
 • they are stippling

Present Perfect

 • I have stippled
 • you have stippled
 • he|she|it has stippled
 • we have stippled
 • you have stippled
 • they have stippled

Present Perfect Continuous

 • I have been stippling
 • you have been stippling
 • he|she|it has been stippling
 • we have been stippling
 • you have been stippling
 • they have been stippling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stipple në kohët e shkuara

Simple past

 • I stippled
 • you stippled
 • he|she|it stippled
 • we stippled
 • you stippled
 • they stippled

Past continuous

 • I was stippling
 • you were stippling
 • he|she|it was stippling
 • we were stippling
 • you were stippling
 • they were stippling

Past perfect

 • I had stippled
 • you had stippled
 • he|she|it had stippled
 • we had stippled
 • you had stippled
 • they had stippled

Past perfect continuous

 • I had been stippling
 • you had been stippling
 • he|she|it had been stippling
 • we had been stippling
 • you had been stippling
 • they had been stippling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stipple në kohët e ardhshme

Future

 • I will stipple
 • you will stipple
 • he|she|it will stipple
 • we will stipple
 • you will stipple
 • they will stipple

Future continuous

 • I will be stippling
 • you will be stippling
 • he|she|it will be stippling
 • we will be stippling
 • you will be stippling
 • they will be stippling

Future perfect

 • I will have stippled
 • you will have stippled
 • he|she|it will have stippled
 • we will have stippled
 • you will have stippled
 • they will have stippled

Future perfect continuous

 • I will have been stippling
 • you will have been stippling
 • he|she|it will have been stippling
 • we will have been stippling
 • you will have been stippling
 • they will have been stippling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stipple

Present participle

 • stippling

Past participle

 • stippled

Perfect Participle

 • having stippled

Imperative në anglisht, për foljen stipple

Imperative

 • stipple
 • let's stipple
 • stipple

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cajole dismast reverse rumble squirt still stint stipulate stodge surge unclothe