Zgjedhimi i foljes stifle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stifle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stifle në kohën e tashme

Present Tense

 • I stifle
 • you stifle
 • he|she|it stifles
 • we stifle
 • you stifle
 • they stifle

Present Continuous

 • I am stifling
 • you are stifling
 • he|she|it is stifling
 • we are stifling
 • you are stifling
 • they are stifling

Present Perfect

 • I have stifled
 • you have stifled
 • he|she|it has stifled
 • we have stifled
 • you have stifled
 • they have stifled

Present Perfect Continuous

 • I have been stifling
 • you have been stifling
 • he|she|it has been stifling
 • we have been stifling
 • you have been stifling
 • they have been stifling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stifle në kohët e shkuara

Simple past

 • I stifled
 • you stifled
 • he|she|it stifled
 • we stifled
 • you stifled
 • they stifled

Past continuous

 • I was stifling
 • you were stifling
 • he|she|it was stifling
 • we were stifling
 • you were stifling
 • they were stifling

Past perfect

 • I had stifled
 • you had stifled
 • he|she|it had stifled
 • we had stifled
 • you had stifled
 • they had stifled

Past perfect continuous

 • I had been stifling
 • you had been stifling
 • he|she|it had been stifling
 • we had been stifling
 • you had been stifling
 • they had been stifling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stifle në kohët e ardhshme

Future

 • I will stifle
 • you will stifle
 • he|she|it will stifle
 • we will stifle
 • you will stifle
 • they will stifle

Future continuous

 • I will be stifling
 • you will be stifling
 • he|she|it will be stifling
 • we will be stifling
 • you will be stifling
 • they will be stifling

Future perfect

 • I will have stifled
 • you will have stifled
 • he|she|it will have stifled
 • we will have stifled
 • you will have stifled
 • they will have stifled

Future perfect continuous

 • I will have been stifling
 • you will have been stifling
 • he|she|it will have been stifling
 • we will have been stifling
 • you will have been stifling
 • they will have been stifling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stifle

Present participle

 • stifling

Past participle

 • stifled

Perfect Participle

 • having stifled

Imperative në anglisht, për foljen stifle

Imperative

 • stifle
 • let's stifle
 • stifle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cabbage disinterest revalorize rubefy squeak stickle stiffen stigmatise stipple support unbuckle