Zgjedhimi i foljes steward në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes steward në anglisht.

Zgjedhimi e foljes steward në kohën e tashme

Present Tense

 • I steward
 • you steward
 • he|she|it stewards
 • we steward
 • you steward
 • they steward

Present Continuous

 • I am stewarding
 • you are stewarding
 • he|she|it is stewarding
 • we are stewarding
 • you are stewarding
 • they are stewarding

Present Perfect

 • I have stewarded
 • you have stewarded
 • he|she|it has stewarded
 • we have stewarded
 • you have stewarded
 • they have stewarded

Present Perfect Continuous

 • I have been stewarding
 • you have been stewarding
 • he|she|it has been stewarding
 • we have been stewarding
 • you have been stewarding
 • they have been stewarding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes steward në kohët e shkuara

Simple past

 • I stewarded
 • you stewarded
 • he|she|it stewarded
 • we stewarded
 • you stewarded
 • they stewarded

Past continuous

 • I was stewarding
 • you were stewarding
 • he|she|it was stewarding
 • we were stewarding
 • you were stewarding
 • they were stewarding

Past perfect

 • I had stewarded
 • you had stewarded
 • he|she|it had stewarded
 • we had stewarded
 • you had stewarded
 • they had stewarded

Past perfect continuous

 • I had been stewarding
 • you had been stewarding
 • he|she|it had been stewarding
 • we had been stewarding
 • you had been stewarding
 • they had been stewarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes steward në kohët e ardhshme

Future

 • I will steward
 • you will steward
 • he|she|it will steward
 • we will steward
 • you will steward
 • they will steward

Future continuous

 • I will be stewarding
 • you will be stewarding
 • he|she|it will be stewarding
 • we will be stewarding
 • you will be stewarding
 • they will be stewarding

Future perfect

 • I will have stewarded
 • you will have stewarded
 • he|she|it will have stewarded
 • we will have stewarded
 • you will have stewarded
 • they will have stewarded

Future perfect continuous

 • I will have been stewarding
 • you will have been stewarding
 • he|she|it will have been stewarding
 • we will have been stewarding
 • you will have been stewarding
 • they will have been stewarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen steward

Present participle

 • stewarding

Past participle

 • stewarded

Perfect Participle

 • having stewarded

Imperative në anglisht, për foljen steward

Imperative

 • steward
 • let's steward
 • steward

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: butt disincentivise retroject rove spy stereochrome stew stick stigmatise superstruct unbelt