Zgjedhimi i foljes stew në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stew në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stew në kohën e tashme

Present Tense

 • I stew
 • you stew
 • he|she|it stews
 • we stew
 • you stew
 • they stew

Present Continuous

 • I am stewing
 • you are stewing
 • he|she|it is stewing
 • we are stewing
 • you are stewing
 • they are stewing

Present Perfect

 • I have stewed
 • you have stewed
 • he|she|it has stewed
 • we have stewed
 • you have stewed
 • they have stewed

Present Perfect Continuous

 • I have been stewing
 • you have been stewing
 • he|she|it has been stewing
 • we have been stewing
 • you have been stewing
 • they have been stewing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stew në kohët e shkuara

Simple past

 • I stewed
 • you stewed
 • he|she|it stewed
 • we stewed
 • you stewed
 • they stewed

Past continuous

 • I was stewing
 • you were stewing
 • he|she|it was stewing
 • we were stewing
 • you were stewing
 • they were stewing

Past perfect

 • I had stewed
 • you had stewed
 • he|she|it had stewed
 • we had stewed
 • you had stewed
 • they had stewed

Past perfect continuous

 • I had been stewing
 • you had been stewing
 • he|she|it had been stewing
 • we had been stewing
 • you had been stewing
 • they had been stewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stew në kohët e ardhshme

Future

 • I will stew
 • you will stew
 • he|she|it will stew
 • we will stew
 • you will stew
 • they will stew

Future continuous

 • I will be stewing
 • you will be stewing
 • he|she|it will be stewing
 • we will be stewing
 • you will be stewing
 • they will be stewing

Future perfect

 • I will have stewed
 • you will have stewed
 • he|she|it will have stewed
 • we will have stewed
 • you will have stewed
 • they will have stewed

Future perfect continuous

 • I will have been stewing
 • you will have been stewing
 • he|she|it will have been stewing
 • we will have been stewing
 • you will have been stewing
 • they will have been stewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stew

Present participle

 • stewing

Past participle

 • stewed

Perfect Participle

 • having stewed

Imperative në anglisht, për foljen stew

Imperative

 • stew
 • let's stew
 • stew

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: butcher disillusion retrogress route sputter step stevedore steward stifle supersize unbar