Zgjedhimi i foljes staunch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes staunch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes staunch në kohën e tashme

Present Tense

 • I staunch
 • you staunch
 • he|she|it staunches
 • we staunch
 • you staunch
 • they staunch

Present Continuous

 • I am staunching
 • you are staunching
 • he|she|it is staunching
 • we are staunching
 • you are staunching
 • they are staunching

Present Perfect

 • I have staunched
 • you have staunched
 • he|she|it has staunched
 • we have staunched
 • you have staunched
 • they have staunched

Present Perfect Continuous

 • I have been staunching
 • you have been staunching
 • he|she|it has been staunching
 • we have been staunching
 • you have been staunching
 • they have been staunching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes staunch në kohët e shkuara

Simple past

 • I staunched
 • you staunched
 • he|she|it staunched
 • we staunched
 • you staunched
 • they staunched

Past continuous

 • I was staunching
 • you were staunching
 • he|she|it was staunching
 • we were staunching
 • you were staunching
 • they were staunching

Past perfect

 • I had staunched
 • you had staunched
 • he|she|it had staunched
 • we had staunched
 • you had staunched
 • they had staunched

Past perfect continuous

 • I had been staunching
 • you had been staunching
 • he|she|it had been staunching
 • we had been staunching
 • you had been staunching
 • they had been staunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes staunch në kohët e ardhshme

Future

 • I will staunch
 • you will staunch
 • he|she|it will staunch
 • we will staunch
 • you will staunch
 • they will staunch

Future continuous

 • I will be staunching
 • you will be staunching
 • he|she|it will be staunching
 • we will be staunching
 • you will be staunching
 • they will be staunching

Future perfect

 • I will have staunched
 • you will have staunched
 • he|she|it will have staunched
 • we will have staunched
 • you will have staunched
 • they will have staunched

Future perfect continuous

 • I will have been staunching
 • you will have been staunching
 • he|she|it will have been staunching
 • we will have been staunching
 • you will have been staunching
 • they will have been staunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen staunch

Present participle

 • staunching

Past participle

 • staunched

Perfect Participle

 • having staunched

Imperative në anglisht, për foljen staunch

Imperative

 • staunch
 • let's staunch
 • staunch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: burble disendow ret roof spotlight start station stay steep summarize twin