Zgjedhimi i foljes staff në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes staff në anglisht.

Zgjedhimi e foljes staff në kohën e tashme

Present Tense

 • I staff
 • you staff
 • he|she|it staffs
 • we staff
 • you staff
 • they staff

Present Continuous

 • I am staffing
 • you are staffing
 • he|she|it is staffing
 • we are staffing
 • you are staffing
 • they are staffing

Present Perfect

 • I have staffed
 • you have staffed
 • he|she|it has staffed
 • we have staffed
 • you have staffed
 • they have staffed

Present Perfect Continuous

 • I have been staffing
 • you have been staffing
 • he|she|it has been staffing
 • we have been staffing
 • you have been staffing
 • they have been staffing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes staff në kohët e shkuara

Simple past

 • I staffed
 • you staffed
 • he|she|it staffed
 • we staffed
 • you staffed
 • they staffed

Past continuous

 • I was staffing
 • you were staffing
 • he|she|it was staffing
 • we were staffing
 • you were staffing
 • they were staffing

Past perfect

 • I had staffed
 • you had staffed
 • he|she|it had staffed
 • we had staffed
 • you had staffed
 • they had staffed

Past perfect continuous

 • I had been staffing
 • you had been staffing
 • he|she|it had been staffing
 • we had been staffing
 • you had been staffing
 • they had been staffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes staff në kohët e ardhshme

Future

 • I will staff
 • you will staff
 • he|she|it will staff
 • we will staff
 • you will staff
 • they will staff

Future continuous

 • I will be staffing
 • you will be staffing
 • he|she|it will be staffing
 • we will be staffing
 • you will be staffing
 • they will be staffing

Future perfect

 • I will have staffed
 • you will have staffed
 • he|she|it will have staffed
 • we will have staffed
 • you will have staffed
 • they will have staffed

Future perfect continuous

 • I will have been staffing
 • you will have been staffing
 • he|she|it will have been staffing
 • we will have been staffing
 • you will have been staffing
 • they will have been staffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen staff

Present participle

 • staffing

Past participle

 • staffed

Perfect Participle

 • having staffed

Imperative në anglisht, për foljen staff

Imperative

 • staff
 • let's staff
 • staff

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: buffet discolor resit risk spit squish stack stage stalk subtract tryst