Zgjedhimi i foljes squelch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes squelch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes squelch në kohën e tashme

Present Tense

 • I squelch
 • you squelch
 • he|she|it squelches
 • we squelch
 • you squelch
 • they squelch

Present Continuous

 • I am squelching
 • you are squelching
 • he|she|it is squelching
 • we are squelching
 • you are squelching
 • they are squelching

Present Perfect

 • I have squelched
 • you have squelched
 • he|she|it has squelched
 • we have squelched
 • you have squelched
 • they have squelched

Present Perfect Continuous

 • I have been squelching
 • you have been squelching
 • he|she|it has been squelching
 • we have been squelching
 • you have been squelching
 • they have been squelching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes squelch në kohët e shkuara

Simple past

 • I squelched
 • you squelched
 • he|she|it squelched
 • we squelched
 • you squelched
 • they squelched

Past continuous

 • I was squelching
 • you were squelching
 • he|she|it was squelching
 • we were squelching
 • you were squelching
 • they were squelching

Past perfect

 • I had squelched
 • you had squelched
 • he|she|it had squelched
 • we had squelched
 • you had squelched
 • they had squelched

Past perfect continuous

 • I had been squelching
 • you had been squelching
 • he|she|it had been squelching
 • we had been squelching
 • you had been squelching
 • they had been squelching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes squelch në kohët e ardhshme

Future

 • I will squelch
 • you will squelch
 • he|she|it will squelch
 • we will squelch
 • you will squelch
 • they will squelch

Future continuous

 • I will be squelching
 • you will be squelching
 • he|she|it will be squelching
 • we will be squelching
 • you will be squelching
 • they will be squelching

Future perfect

 • I will have squelched
 • you will have squelched
 • he|she|it will have squelched
 • we will have squelched
 • you will have squelched
 • they will have squelched

Future perfect continuous

 • I will have been squelching
 • you will have been squelching
 • he|she|it will have been squelching
 • we will have been squelching
 • you will have been squelching
 • they will have been squelching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen squelch

Present participle

 • squelching

Past participle

 • squelched

Perfect Participle

 • having squelched

Imperative në anglisht, për foljen squelch

Imperative

 • squelch
 • let's squelch
 • squelch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: brutify disband resect rightsize spew squaredance squeeze squiggle stabilise subside trouser