Zgjedhimi i foljes spindry në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes spindry në anglisht.

Zgjedhimi e foljes spindry në kohën e tashme

Present Tense

 • I spindry
 • you spindry
 • he|she|it spindries
 • we spindry
 • you spindry
 • they spindry

Present Continuous

 • I am spindrying
 • you are spindrying
 • he|she|it is spindrying
 • we are spindrying
 • you are spindrying
 • they are spindrying

Present Perfect

 • I have spindried
 • you have spindried
 • he|she|it has spindried
 • we have spindried
 • you have spindried
 • they have spindried

Present Perfect Continuous

 • I have been spindrying
 • you have been spindrying
 • he|she|it has been spindrying
 • we have been spindrying
 • you have been spindrying
 • they have been spindrying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes spindry në kohët e shkuara

Simple past

 • I spindried
 • you spindried
 • he|she|it spindried
 • we spindried
 • you spindried
 • they spindried

Past continuous

 • I was spindrying
 • you were spindrying
 • he|she|it was spindrying
 • we were spindrying
 • you were spindrying
 • they were spindrying

Past perfect

 • I had spindried
 • you had spindried
 • he|she|it had spindried
 • we had spindried
 • you had spindried
 • they had spindried

Past perfect continuous

 • I had been spindrying
 • you had been spindrying
 • he|she|it had been spindrying
 • we had been spindrying
 • you had been spindrying
 • they had been spindrying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes spindry në kohët e ardhshme

Future

 • I will spindry
 • you will spindry
 • he|she|it will spindry
 • we will spindry
 • you will spindry
 • they will spindry

Future continuous

 • I will be spindrying
 • you will be spindrying
 • he|she|it will be spindrying
 • we will be spindrying
 • you will be spindrying
 • they will be spindrying

Future perfect

 • I will have spindried
 • you will have spindried
 • he|she|it will have spindried
 • we will have spindried
 • you will have spindried
 • they will have spindried

Future perfect continuous

 • I will have been spindrying
 • you will have been spindrying
 • he|she|it will have been spindrying
 • we will have been spindrying
 • you will have been spindrying
 • they will have been spindrying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen spindry

Present participle

 • spindrying

Past participle

 • spindried

Perfect Participle

 • having spindried

Imperative në anglisht, për foljen spindry

Imperative

 • spindry
 • let's spindry
 • spindry

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: brag diagram rend retract softsoap spiflicate spindle spiral splat stray transistorize word