Zgjedhimi i foljes sough në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sough në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sough në kohën e tashme

Present Tense

 • I sough
 • you sough
 • he|she|it soughs
 • we sough
 • you sough
 • they sough

Present Continuous

 • I am soughing
 • you are soughing
 • he|she|it is soughing
 • we are soughing
 • you are soughing
 • they are soughing

Present Perfect

 • I have soughed
 • you have soughed
 • he|she|it has soughed
 • we have soughed
 • you have soughed
 • they have soughed

Present Perfect Continuous

 • I have been soughing
 • you have been soughing
 • he|she|it has been soughing
 • we have been soughing
 • you have been soughing
 • they have been soughing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sough në kohët e shkuara

Simple past

 • I soughed
 • you soughed
 • he|she|it soughed
 • we soughed
 • you soughed
 • they soughed

Past continuous

 • I was soughing
 • you were soughing
 • he|she|it was soughing
 • we were soughing
 • you were soughing
 • they were soughing

Past perfect

 • I had soughed
 • you had soughed
 • he|she|it had soughed
 • we had soughed
 • you had soughed
 • they had soughed

Past perfect continuous

 • I had been soughing
 • you had been soughing
 • he|she|it had been soughing
 • we had been soughing
 • you had been soughing
 • they had been soughing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sough në kohët e ardhshme

Future

 • I will sough
 • you will sough
 • he|she|it will sough
 • we will sough
 • you will sough
 • they will sough

Future continuous

 • I will be soughing
 • you will be soughing
 • he|she|it will be soughing
 • we will be soughing
 • you will be soughing
 • they will be soughing

Future perfect

 • I will have soughed
 • you will have soughed
 • he|she|it will have soughed
 • we will have soughed
 • you will have soughed
 • they will have soughed

Future perfect continuous

 • I will have been soughing
 • you will have been soughing
 • he|she|it will have been soughing
 • we will have been soughing
 • you will have been soughing
 • they will have been soughing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sough

Present participle

 • soughing

Past participle

 • soughed

Perfect Participle

 • having soughed

Imperative në anglisht, për foljen sough

Imperative

 • sough
 • let's sough
 • sough

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bollock deskill reive reshuffle snare soothsay sortie sound spacewalk stigmatize topple wilt