Zgjedhimi i foljes sneer në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sneer në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sneer në kohën e tashme

Present Tense

 • I sneer
 • you sneer
 • he|she|it sneers
 • we sneer
 • you sneer
 • they sneer

Present Continuous

 • I am sneering
 • you are sneering
 • he|she|it is sneering
 • we are sneering
 • you are sneering
 • they are sneering

Present Perfect

 • I have sneered
 • you have sneered
 • he|she|it has sneered
 • we have sneered
 • you have sneered
 • they have sneered

Present Perfect Continuous

 • I have been sneering
 • you have been sneering
 • he|she|it has been sneering
 • we have been sneering
 • you have been sneering
 • they have been sneering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sneer në kohët e shkuara

Simple past

 • I sneered
 • you sneered
 • he|she|it sneered
 • we sneered
 • you sneered
 • they sneered

Past continuous

 • I was sneering
 • you were sneering
 • he|she|it was sneering
 • we were sneering
 • you were sneering
 • they were sneering

Past perfect

 • I had sneered
 • you had sneered
 • he|she|it had sneered
 • we had sneered
 • you had sneered
 • they had sneered

Past perfect continuous

 • I had been sneering
 • you had been sneering
 • he|she|it had been sneering
 • we had been sneering
 • you had been sneering
 • they had been sneering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sneer në kohët e ardhshme

Future

 • I will sneer
 • you will sneer
 • he|she|it will sneer
 • we will sneer
 • you will sneer
 • they will sneer

Future continuous

 • I will be sneering
 • you will be sneering
 • he|she|it will be sneering
 • we will be sneering
 • you will be sneering
 • they will be sneering

Future perfect

 • I will have sneered
 • you will have sneered
 • he|she|it will have sneered
 • we will have sneered
 • you will have sneered
 • they will have sneered

Future perfect continuous

 • I will have been sneering
 • you will have been sneering
 • he|she|it will have been sneering
 • we will have been sneering
 • you will have been sneering
 • they will have been sneering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sneer

Present participle

 • sneering

Past participle

 • sneered

Perfect Participle

 • having sneered

Imperative në anglisht, për foljen sneer

Imperative

 • sneer
 • let's sneer
 • sneer

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blah denudate reengineer renew slaver snare sneck sneeze snitch squirrel thumb wee-wee