Zgjedhimi i foljes skyrocket në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes skyrocket në anglisht.

Zgjedhimi e foljes skyrocket në kohën e tashme

Present Tense

 • I skyrocket
 • you skyrocket
 • he|she|it skyrockets
 • we skyrocket
 • you skyrocket
 • they skyrocket

Present Continuous

 • I am skyrocketing
 • you are skyrocketing
 • he|she|it is skyrocketing
 • we are skyrocketing
 • you are skyrocketing
 • they are skyrocketing

Present Perfect

 • I have skyrocketed
 • you have skyrocketed
 • he|she|it has skyrocketed
 • we have skyrocketed
 • you have skyrocketed
 • they have skyrocketed

Present Perfect Continuous

 • I have been skyrocketing
 • you have been skyrocketing
 • he|she|it has been skyrocketing
 • we have been skyrocketing
 • you have been skyrocketing
 • they have been skyrocketing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes skyrocket në kohët e shkuara

Simple past

 • I skyrocketed
 • you skyrocketed
 • he|she|it skyrocketed
 • we skyrocketed
 • you skyrocketed
 • they skyrocketed

Past continuous

 • I was skyrocketing
 • you were skyrocketing
 • he|she|it was skyrocketing
 • we were skyrocketing
 • you were skyrocketing
 • they were skyrocketing

Past perfect

 • I had skyrocketed
 • you had skyrocketed
 • he|she|it had skyrocketed
 • we had skyrocketed
 • you had skyrocketed
 • they had skyrocketed

Past perfect continuous

 • I had been skyrocketing
 • you had been skyrocketing
 • he|she|it had been skyrocketing
 • we had been skyrocketing
 • you had been skyrocketing
 • they had been skyrocketing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes skyrocket në kohët e ardhshme

Future

 • I will skyrocket
 • you will skyrocket
 • he|she|it will skyrocket
 • we will skyrocket
 • you will skyrocket
 • they will skyrocket

Future continuous

 • I will be skyrocketing
 • you will be skyrocketing
 • he|she|it will be skyrocketing
 • we will be skyrocketing
 • you will be skyrocketing
 • they will be skyrocketing

Future perfect

 • I will have skyrocketed
 • you will have skyrocketed
 • he|she|it will have skyrocketed
 • we will have skyrocketed
 • you will have skyrocketed
 • they will have skyrocketed

Future perfect continuous

 • I will have been skyrocketing
 • you will have been skyrocketing
 • he|she|it will have been skyrocketing
 • we will have been skyrocketing
 • you will have been skyrocketing
 • they will have been skyrocketing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen skyrocket

Present participle

 • skyrocketing

Past participle

 • skyrocketed

Perfect Participle

 • having skyrocketed

Imperative në anglisht, për foljen skyrocket

Imperative

 • skyrocket
 • let's skyrocket
 • skyrocket

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: belly-laugh deflate reassign refund sidle skulk skylark slab slander specialise tauten vivisect