Zgjedhimi i foljes skulk në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes skulk në anglisht.

Zgjedhimi e foljes skulk në kohën e tashme

Present Tense

 • I skulk
 • you skulk
 • he|she|it skulks
 • we skulk
 • you skulk
 • they skulk

Present Continuous

 • I am skulking
 • you are skulking
 • he|she|it is skulking
 • we are skulking
 • you are skulking
 • they are skulking

Present Perfect

 • I have skulked
 • you have skulked
 • he|she|it has skulked
 • we have skulked
 • you have skulked
 • they have skulked

Present Perfect Continuous

 • I have been skulking
 • you have been skulking
 • he|she|it has been skulking
 • we have been skulking
 • you have been skulking
 • they have been skulking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes skulk në kohët e shkuara

Simple past

 • I skulked
 • you skulked
 • he|she|it skulked
 • we skulked
 • you skulked
 • they skulked

Past continuous

 • I was skulking
 • you were skulking
 • he|she|it was skulking
 • we were skulking
 • you were skulking
 • they were skulking

Past perfect

 • I had skulked
 • you had skulked
 • he|she|it had skulked
 • we had skulked
 • you had skulked
 • they had skulked

Past perfect continuous

 • I had been skulking
 • you had been skulking
 • he|she|it had been skulking
 • we had been skulking
 • you had been skulking
 • they had been skulking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes skulk në kohët e ardhshme

Future

 • I will skulk
 • you will skulk
 • he|she|it will skulk
 • we will skulk
 • you will skulk
 • they will skulk

Future continuous

 • I will be skulking
 • you will be skulking
 • he|she|it will be skulking
 • we will be skulking
 • you will be skulking
 • they will be skulking

Future perfect

 • I will have skulked
 • you will have skulked
 • he|she|it will have skulked
 • we will have skulked
 • you will have skulked
 • they will have skulked

Future perfect continuous

 • I will have been skulking
 • you will have been skulking
 • he|she|it will have been skulking
 • we will have been skulking
 • you will have been skulking
 • they will have been skulking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen skulk

Present participle

 • skulking

Past participle

 • skulked

Perfect Participle

 • having skulked

Imperative në anglisht, për foljen skulk

Imperative

 • skulk
 • let's skulk
 • skulk

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: beleaguer defect rearend reformulate side-foot skirmish skivvy skunk slacken spatter tassel vitiate