Zgjedhimi i foljes skivvy në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes skivvy në anglisht.

Zgjedhimi e foljes skivvy në kohën e tashme

Present Tense

 • I skivvy
 • you skivvy
 • he|she|it skivvies
 • we skivvy
 • you skivvy
 • they skivvy

Present Continuous

 • I am skivvying
 • you are skivvying
 • he|she|it is skivvying
 • we are skivvying
 • you are skivvying
 • they are skivvying

Present Perfect

 • I have skivvied
 • you have skivvied
 • he|she|it has skivvied
 • we have skivvied
 • you have skivvied
 • they have skivvied

Present Perfect Continuous

 • I have been skivvying
 • you have been skivvying
 • he|she|it has been skivvying
 • we have been skivvying
 • you have been skivvying
 • they have been skivvying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes skivvy në kohët e shkuara

Simple past

 • I skivvied
 • you skivvied
 • he|she|it skivvied
 • we skivvied
 • you skivvied
 • they skivvied

Past continuous

 • I was skivvying
 • you were skivvying
 • he|she|it was skivvying
 • we were skivvying
 • you were skivvying
 • they were skivvying

Past perfect

 • I had skivvied
 • you had skivvied
 • he|she|it had skivvied
 • we had skivvied
 • you had skivvied
 • they had skivvied

Past perfect continuous

 • I had been skivvying
 • you had been skivvying
 • he|she|it had been skivvying
 • we had been skivvying
 • you had been skivvying
 • they had been skivvying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes skivvy në kohët e ardhshme

Future

 • I will skivvy
 • you will skivvy
 • he|she|it will skivvy
 • we will skivvy
 • you will skivvy
 • they will skivvy

Future continuous

 • I will be skivvying
 • you will be skivvying
 • he|she|it will be skivvying
 • we will be skivvying
 • you will be skivvying
 • they will be skivvying

Future perfect

 • I will have skivvied
 • you will have skivvied
 • he|she|it will have skivvied
 • we will have skivvied
 • you will have skivvied
 • they will have skivvied

Future perfect continuous

 • I will have been skivvying
 • you will have been skivvying
 • he|she|it will have been skivvying
 • we will have been skivvying
 • you will have been skivvying
 • they will have been skivvying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen skivvy

Present participle

 • skivvying

Past participle

 • skivvied

Perfect Participle

 • having skivvied

Imperative në anglisht, për foljen skivvy

Imperative

 • skivvy
 • let's skivvy
 • skivvy

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: belch defecate rear-end reformat side-dress skirl skive skulk slack sparkle task vitalize