Zgjedhimi i foljes side-foot në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes side-foot në anglisht.

Zgjedhimi e foljes side-foot në kohën e tashme

Present Tense

 • I side-foot
 • you side-foot
 • he|she|it side-foots
 • we side-foot
 • you side-foot
 • they side-foot

Present Continuous

 • I am side-footing
 • you are side-footing
 • he|she|it is side-footing
 • we are side-footing
 • you are side-footing
 • they are side-footing

Present Perfect

 • I have side-footed
 • you have side-footed
 • he|she|it has side-footed
 • we have side-footed
 • you have side-footed
 • they have side-footed

Present Perfect Continuous

 • I have been side-footing
 • you have been side-footing
 • he|she|it has been side-footing
 • we have been side-footing
 • you have been side-footing
 • they have been side-footing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes side-foot në kohët e shkuara

Simple past

 • I side-footed
 • you side-footed
 • he|she|it side-footed
 • we side-footed
 • you side-footed
 • they side-footed

Past continuous

 • I was side-footing
 • you were side-footing
 • he|she|it was side-footing
 • we were side-footing
 • you were side-footing
 • they were side-footing

Past perfect

 • I had side-footed
 • you had side-footed
 • he|she|it had side-footed
 • we had side-footed
 • you had side-footed
 • they had side-footed

Past perfect continuous

 • I had been side-footing
 • you had been side-footing
 • he|she|it had been side-footing
 • we had been side-footing
 • you had been side-footing
 • they had been side-footing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes side-foot në kohët e ardhshme

Future

 • I will side-foot
 • you will side-foot
 • he|she|it will side-foot
 • we will side-foot
 • you will side-foot
 • they will side-foot

Future continuous

 • I will be side-footing
 • you will be side-footing
 • he|she|it will be side-footing
 • we will be side-footing
 • you will be side-footing
 • they will be side-footing

Future perfect

 • I will have side-footed
 • you will have side-footed
 • he|she|it will have side-footed
 • we will have side-footed
 • you will have side-footed
 • they will have side-footed

Future perfect continuous

 • I will have been side-footing
 • you will have been side-footing
 • he|she|it will have been side-footing
 • we will have been side-footing
 • you will have been side-footing
 • they will have been side-footing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen side-foot

Present participle

 • side-footing

Past participle

 • side-footed

Perfect Participle

 • having side-footed

Imperative në anglisht, për foljen side-foot

Imperative

 • side-foot
 • let's side-foot
 • side-foot

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: barge debouch rankle recondition shelter shy side-dress sidefoot sift snorkel swinge utilize