Zgjedhimi i foljes sheaf në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sheaf në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sheaf në kohën e tashme

Present Tense

 • I sheaf
 • you sheaf
 • he|she|it sheafs
 • we sheaf
 • you sheaf
 • they sheaf

Present Continuous

 • I am sheafing
 • you are sheafing
 • he|she|it is sheafing
 • we are sheafing
 • you are sheafing
 • they are sheafing

Present Perfect

 • I have sheafed
 • you have sheafed
 • he|she|it has sheafed
 • we have sheafed
 • you have sheafed
 • they have sheafed

Present Perfect Continuous

 • I have been sheafing
 • you have been sheafing
 • he|she|it has been sheafing
 • we have been sheafing
 • you have been sheafing
 • they have been sheafing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sheaf në kohët e shkuara

Simple past

 • I sheafed
 • you sheafed
 • he|she|it sheafed
 • we sheafed
 • you sheafed
 • they sheafed

Past continuous

 • I was sheafing
 • you were sheafing
 • he|she|it was sheafing
 • we were sheafing
 • you were sheafing
 • they were sheafing

Past perfect

 • I had sheafed
 • you had sheafed
 • he|she|it had sheafed
 • we had sheafed
 • you had sheafed
 • they had sheafed

Past perfect continuous

 • I had been sheafing
 • you had been sheafing
 • he|she|it had been sheafing
 • we had been sheafing
 • you had been sheafing
 • they had been sheafing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sheaf në kohët e ardhshme

Future

 • I will sheaf
 • you will sheaf
 • he|she|it will sheaf
 • we will sheaf
 • you will sheaf
 • they will sheaf

Future continuous

 • I will be sheafing
 • you will be sheafing
 • he|she|it will be sheafing
 • we will be sheafing
 • you will be sheafing
 • they will be sheafing

Future perfect

 • I will have sheafed
 • you will have sheafed
 • he|she|it will have sheafed
 • we will have sheafed
 • you will have sheafed
 • they will have sheafed

Future perfect continuous

 • I will have been sheafing
 • you will have been sheafing
 • he|she|it will have been sheafing
 • we will have been sheafing
 • you will have been sheafing
 • they will have been sheafing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sheaf

Present participle

 • sheafing

Past participle

 • sheafed

Perfect Participle

 • having sheafed

Imperative në anglisht, për foljen sheaf

Imperative

 • sheaf
 • let's sheaf
 • sheaf

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: author cube push re-enter secularise share shave shear shelter sleet summarise unravel