Zgjedhimi i foljes sepulchre në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sepulchre në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sepulchre në kohën e tashme

Present Tense

 • I sepulchre
 • you sepulchre
 • he|she|it sepulchres
 • we sepulchre
 • you sepulchre
 • they sepulchre

Present Continuous

 • I am sepulchring
 • you are sepulchring
 • he|she|it is sepulchring
 • we are sepulchring
 • you are sepulchring
 • they are sepulchring

Present Perfect

 • I have sepulchred
 • you have sepulchred
 • he|she|it has sepulchred
 • we have sepulchred
 • you have sepulchred
 • they have sepulchred

Present Perfect Continuous

 • I have been sepulchring
 • you have been sepulchring
 • he|she|it has been sepulchring
 • we have been sepulchring
 • you have been sepulchring
 • they have been sepulchring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sepulchre në kohët e shkuara

Simple past

 • I sepulchred
 • you sepulchred
 • he|she|it sepulchred
 • we sepulchred
 • you sepulchred
 • they sepulchred

Past continuous

 • I was sepulchring
 • you were sepulchring
 • he|she|it was sepulchring
 • we were sepulchring
 • you were sepulchring
 • they were sepulchring

Past perfect

 • I had sepulchred
 • you had sepulchred
 • he|she|it had sepulchred
 • we had sepulchred
 • you had sepulchred
 • they had sepulchred

Past perfect continuous

 • I had been sepulchring
 • you had been sepulchring
 • he|she|it had been sepulchring
 • we had been sepulchring
 • you had been sepulchring
 • they had been sepulchring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sepulchre në kohët e ardhshme

Future

 • I will sepulchre
 • you will sepulchre
 • he|she|it will sepulchre
 • we will sepulchre
 • you will sepulchre
 • they will sepulchre

Future continuous

 • I will be sepulchring
 • you will be sepulchring
 • he|she|it will be sepulchring
 • we will be sepulchring
 • you will be sepulchring
 • they will be sepulchring

Future perfect

 • I will have sepulchred
 • you will have sepulchred
 • he|she|it will have sepulchred
 • we will have sepulchred
 • you will have sepulchred
 • they will have sepulchred

Future perfect continuous

 • I will have been sepulchring
 • you will have been sepulchring
 • he|she|it will have been sepulchring
 • we will have been sepulchring
 • you will have been sepulchring
 • they will have been sepulchring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sepulchre

Present participle

 • sepulchring

Past participle

 • sepulchred

Perfect Participle

 • having sepulchred

Imperative në anglisht, për foljen sepulchre

Imperative

 • sepulchre
 • let's sepulchre
 • sepulchre

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: assent cross pry randomize scroll sensitize septuple sequence serrate skinnydip subside unhair