Zgjedhimi i foljes scrunch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes scrunch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes scrunch në kohën e tashme

Present Tense

 • I scrunch
 • you scrunch
 • he|she|it scrunches
 • we scrunch
 • you scrunch
 • they scrunch

Present Continuous

 • I am scrunching
 • you are scrunching
 • he|she|it is scrunching
 • we are scrunching
 • you are scrunching
 • they are scrunching

Present Perfect

 • I have scrunched
 • you have scrunched
 • he|she|it has scrunched
 • we have scrunched
 • you have scrunched
 • they have scrunched

Present Perfect Continuous

 • I have been scrunching
 • you have been scrunching
 • he|she|it has been scrunching
 • we have been scrunching
 • you have been scrunching
 • they have been scrunching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes scrunch në kohët e shkuara

Simple past

 • I scrunched
 • you scrunched
 • he|she|it scrunched
 • we scrunched
 • you scrunched
 • they scrunched

Past continuous

 • I was scrunching
 • you were scrunching
 • he|she|it was scrunching
 • we were scrunching
 • you were scrunching
 • they were scrunching

Past perfect

 • I had scrunched
 • you had scrunched
 • he|she|it had scrunched
 • we had scrunched
 • you had scrunched
 • they had scrunched

Past perfect continuous

 • I had been scrunching
 • you had been scrunching
 • he|she|it had been scrunching
 • we had been scrunching
 • you had been scrunching
 • they had been scrunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes scrunch në kohët e ardhshme

Future

 • I will scrunch
 • you will scrunch
 • he|she|it will scrunch
 • we will scrunch
 • you will scrunch
 • they will scrunch

Future continuous

 • I will be scrunching
 • you will be scrunching
 • he|she|it will be scrunching
 • we will be scrunching
 • you will be scrunching
 • they will be scrunching

Future perfect

 • I will have scrunched
 • you will have scrunched
 • he|she|it will have scrunched
 • we will have scrunched
 • you will have scrunched
 • they will have scrunched

Future perfect continuous

 • I will have been scrunching
 • you will have been scrunching
 • he|she|it will have been scrunching
 • we will have been scrunching
 • you will have been scrunching
 • they will have been scrunching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen scrunch

Present participle

 • scrunching

Past participle

 • scrunched

Perfect Participle

 • having scrunched

Imperative në anglisht, për foljen scrunch

Imperative

 • scrunch
 • let's scrunch
 • scrunch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anthologize couple probe quadruplicate scabble scroop scrump scrunch-dry scull sick stravaig unbutton