Zgjedhimi i foljes sconce në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sconce në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sconce në kohën e tashme

Present Tense

 • I sconce
 • you sconce
 • he|she|it sconces
 • we sconce
 • you sconce
 • they sconce

Present Continuous

 • I am sconcing
 • you are sconcing
 • he|she|it is sconcing
 • we are sconcing
 • you are sconcing
 • they are sconcing

Present Perfect

 • I have sconced
 • you have sconced
 • he|she|it has sconced
 • we have sconced
 • you have sconced
 • they have sconced

Present Perfect Continuous

 • I have been sconcing
 • you have been sconcing
 • he|she|it has been sconcing
 • we have been sconcing
 • you have been sconcing
 • they have been sconcing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sconce në kohët e shkuara

Simple past

 • I sconced
 • you sconced
 • he|she|it sconced
 • we sconced
 • you sconced
 • they sconced

Past continuous

 • I was sconcing
 • you were sconcing
 • he|she|it was sconcing
 • we were sconcing
 • you were sconcing
 • they were sconcing

Past perfect

 • I had sconced
 • you had sconced
 • he|she|it had sconced
 • we had sconced
 • you had sconced
 • they had sconced

Past perfect continuous

 • I had been sconcing
 • you had been sconcing
 • he|she|it had been sconcing
 • we had been sconcing
 • you had been sconcing
 • they had been sconcing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sconce në kohët e ardhshme

Future

 • I will sconce
 • you will sconce
 • he|she|it will sconce
 • we will sconce
 • you will sconce
 • they will sconce

Future continuous

 • I will be sconcing
 • you will be sconcing
 • he|she|it will be sconcing
 • we will be sconcing
 • you will be sconcing
 • they will be sconcing

Future perfect

 • I will have sconced
 • you will have sconced
 • he|she|it will have sconced
 • we will have sconced
 • you will have sconced
 • they will have sconced

Future perfect continuous

 • I will have been sconcing
 • you will have been sconcing
 • he|she|it will have been sconcing
 • we will have been sconcing
 • you will have been sconcing
 • they will have been sconcing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sconce

Present participle

 • sconcing

Past participle

 • sconced

Perfect Participle

 • having sconced

Imperative në anglisht, për foljen sconce

Imperative

 • sconce
 • let's sconce
 • sconce

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anagrammatize correspond preset pulp salify schuss scollop scoop scourge short-circuit stir tweak