Zgjedhimi i foljes rustle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes rustle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes rustle në kohën e tashme

Present Tense

 • I rustle
 • you rustle
 • he|she|it rustles
 • we rustle
 • you rustle
 • they rustle

Present Continuous

 • I am rustling
 • you are rustling
 • he|she|it is rustling
 • we are rustling
 • you are rustling
 • they are rustling

Present Perfect

 • I have rustled
 • you have rustled
 • he|she|it has rustled
 • we have rustled
 • you have rustled
 • they have rustled

Present Perfect Continuous

 • I have been rustling
 • you have been rustling
 • he|she|it has been rustling
 • we have been rustling
 • you have been rustling
 • they have been rustling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes rustle në kohët e shkuara

Simple past

 • I rustled
 • you rustled
 • he|she|it rustled
 • we rustled
 • you rustled
 • they rustled

Past continuous

 • I was rustling
 • you were rustling
 • he|she|it was rustling
 • we were rustling
 • you were rustling
 • they were rustling

Past perfect

 • I had rustled
 • you had rustled
 • he|she|it had rustled
 • we had rustled
 • you had rustled
 • they had rustled

Past perfect continuous

 • I had been rustling
 • you had been rustling
 • he|she|it had been rustling
 • we had been rustling
 • you had been rustling
 • they had been rustling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes rustle në kohët e ardhshme

Future

 • I will rustle
 • you will rustle
 • he|she|it will rustle
 • we will rustle
 • you will rustle
 • they will rustle

Future continuous

 • I will be rustling
 • you will be rustling
 • he|she|it will be rustling
 • we will be rustling
 • you will be rustling
 • they will be rustling

Future perfect

 • I will have rustled
 • you will have rustled
 • he|she|it will have rustled
 • we will have rustled
 • you will have rustled
 • they will have rustled

Future perfect continuous

 • I will have been rustling
 • you will have been rustling
 • he|she|it will have been rustling
 • we will have been rustling
 • you will have been rustling
 • they will have been rustling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen rustle

Present participle

 • rustling

Past participle

 • rustled

Perfect Participle

 • having rustled

Imperative në anglisht, për foljen rustle

Imperative

 • rustle
 • let's rustle
 • rustle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: affect conscript postsync privateer rive run rusticate rut safeguard sensitize squaredance transubstantiate