Zgjedhimi i foljes ruralize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes ruralize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes ruralize në kohën e tashme

Present Tense

 • I ruralize
 • you ruralize
 • he|she|it ruralizes
 • we ruralize
 • you ruralize
 • they ruralize

Present Continuous

 • I am ruralizing
 • you are ruralizing
 • he|she|it is ruralizing
 • we are ruralizing
 • you are ruralizing
 • they are ruralizing

Present Perfect

 • I have ruralized
 • you have ruralized
 • he|she|it has ruralized
 • we have ruralized
 • you have ruralized
 • they have ruralized

Present Perfect Continuous

 • I have been ruralizing
 • you have been ruralizing
 • he|she|it has been ruralizing
 • we have been ruralizing
 • you have been ruralizing
 • they have been ruralizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes ruralize në kohët e shkuara

Simple past

 • I ruralized
 • you ruralized
 • he|she|it ruralized
 • we ruralized
 • you ruralized
 • they ruralized

Past continuous

 • I was ruralizing
 • you were ruralizing
 • he|she|it was ruralizing
 • we were ruralizing
 • you were ruralizing
 • they were ruralizing

Past perfect

 • I had ruralized
 • you had ruralized
 • he|she|it had ruralized
 • we had ruralized
 • you had ruralized
 • they had ruralized

Past perfect continuous

 • I had been ruralizing
 • you had been ruralizing
 • he|she|it had been ruralizing
 • we had been ruralizing
 • you had been ruralizing
 • they had been ruralizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes ruralize në kohët e ardhshme

Future

 • I will ruralize
 • you will ruralize
 • he|she|it will ruralize
 • we will ruralize
 • you will ruralize
 • they will ruralize

Future continuous

 • I will be ruralizing
 • you will be ruralizing
 • he|she|it will be ruralizing
 • we will be ruralizing
 • you will be ruralizing
 • they will be ruralizing

Future perfect

 • I will have ruralized
 • you will have ruralized
 • he|she|it will have ruralized
 • we will have ruralized
 • you will have ruralized
 • they will have ruralized

Future perfect continuous

 • I will have been ruralizing
 • you will have been ruralizing
 • he|she|it will have been ruralizing
 • we will have been ruralizing
 • you will have been ruralizing
 • they will have been ruralizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen ruralize

Present participle

 • ruralizing

Past participle

 • ruralized

Perfect Participle

 • having ruralized

Imperative në anglisht, për foljen ruralize

Imperative

 • ruralize
 • let's ruralize
 • ruralize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: advise conn postdate prink rise rumble rupture rush sack send spy transpire