Zgjedhimi i foljes roughhouse në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes roughhouse në anglisht.

Zgjedhimi e foljes roughhouse në kohën e tashme

Present Tense

 • I roughhouse
 • you roughhouse
 • he|she|it roughhouses
 • we roughhouse
 • you roughhouse
 • they roughhouse

Present Continuous

 • I am roughhousing
 • you are roughhousing
 • he|she|it is roughhousing
 • we are roughhousing
 • you are roughhousing
 • they are roughhousing

Present Perfect

 • I have roughhoused
 • you have roughhoused
 • he|she|it has roughhoused
 • we have roughhoused
 • you have roughhoused
 • they have roughhoused

Present Perfect Continuous

 • I have been roughhousing
 • you have been roughhousing
 • he|she|it has been roughhousing
 • we have been roughhousing
 • you have been roughhousing
 • they have been roughhousing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes roughhouse në kohët e shkuara

Simple past

 • I roughhoused
 • you roughhoused
 • he|she|it roughhoused
 • we roughhoused
 • you roughhoused
 • they roughhoused

Past continuous

 • I was roughhousing
 • you were roughhousing
 • he|she|it was roughhousing
 • we were roughhousing
 • you were roughhousing
 • they were roughhousing

Past perfect

 • I had roughhoused
 • you had roughhoused
 • he|she|it had roughhoused
 • we had roughhoused
 • you had roughhoused
 • they had roughhoused

Past perfect continuous

 • I had been roughhousing
 • you had been roughhousing
 • he|she|it had been roughhousing
 • we had been roughhousing
 • you had been roughhousing
 • they had been roughhousing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes roughhouse në kohët e ardhshme

Future

 • I will roughhouse
 • you will roughhouse
 • he|she|it will roughhouse
 • we will roughhouse
 • you will roughhouse
 • they will roughhouse

Future continuous

 • I will be roughhousing
 • you will be roughhousing
 • he|she|it will be roughhousing
 • we will be roughhousing
 • you will be roughhousing
 • they will be roughhousing

Future perfect

 • I will have roughhoused
 • you will have roughhoused
 • he|she|it will have roughhoused
 • we will have roughhoused
 • you will have roughhoused
 • they will have roughhoused

Future perfect continuous

 • I will have been roughhousing
 • you will have been roughhousing
 • he|she|it will have been roughhousing
 • we will have been roughhousing
 • you will have been roughhousing
 • they will have been roughhousing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen roughhouse

Present participle

 • roughhousing

Past participle

 • roughhoused

Perfect Participle

 • having roughhoused

Imperative në anglisht, për foljen roughhouse

Imperative

 • roughhouse
 • let's roughhouse
 • roughhouse

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: addle conduct pommel preset rib rouge roughhew round rub secondguess spoor train