Zgjedhimi i foljes roadtest në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes roadtest në anglisht.

Zgjedhimi e foljes roadtest në kohën e tashme

Present Tense

 • I roadtest
 • you roadtest
 • he|she|it roadtests
 • we roadtest
 • you roadtest
 • they roadtest

Present Continuous

 • I am roadtesting
 • you are roadtesting
 • he|she|it is roadtesting
 • we are roadtesting
 • you are roadtesting
 • they are roadtesting

Present Perfect

 • I have roadtested
 • you have roadtested
 • he|she|it has roadtested
 • we have roadtested
 • you have roadtested
 • they have roadtested

Present Perfect Continuous

 • I have been roadtesting
 • you have been roadtesting
 • he|she|it has been roadtesting
 • we have been roadtesting
 • you have been roadtesting
 • they have been roadtesting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes roadtest në kohët e shkuara

Simple past

 • I roadtested
 • you roadtested
 • he|she|it roadtested
 • we roadtested
 • you roadtested
 • they roadtested

Past continuous

 • I was roadtesting
 • you were roadtesting
 • he|she|it was roadtesting
 • we were roadtesting
 • you were roadtesting
 • they were roadtesting

Past perfect

 • I had roadtested
 • you had roadtested
 • he|she|it had roadtested
 • we had roadtested
 • you had roadtested
 • they had roadtested

Past perfect continuous

 • I had been roadtesting
 • you had been roadtesting
 • he|she|it had been roadtesting
 • we had been roadtesting
 • you had been roadtesting
 • they had been roadtesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes roadtest në kohët e ardhshme

Future

 • I will roadtest
 • you will roadtest
 • he|she|it will roadtest
 • we will roadtest
 • you will roadtest
 • they will roadtest

Future continuous

 • I will be roadtesting
 • you will be roadtesting
 • he|she|it will be roadtesting
 • we will be roadtesting
 • you will be roadtesting
 • they will be roadtesting

Future perfect

 • I will have roadtested
 • you will have roadtested
 • he|she|it will have roadtested
 • we will have roadtested
 • you will have roadtested
 • they will have roadtested

Future perfect continuous

 • I will have been roadtesting
 • you will have been roadtesting
 • he|she|it will have been roadtesting
 • we will have been roadtesting
 • you will have been roadtesting
 • they will have been roadtesting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen roadtest

Present participle

 • roadtesting

Past participle

 • roadtested

Perfect Participle

 • having roadtested

Imperative në anglisht, për foljen roadtest

Imperative

 • roadtest
 • let's roadtest
 • roadtest

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: accession complain plonk predecease retrospect risk road-test roam roger scrimp spell tone