Zgjedhimi i foljes revert në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes revert në anglisht.

Zgjedhimi e foljes revert në kohën e tashme

Present Tense

 • I revert
 • you revert
 • he|she|it reverts
 • we revert
 • you revert
 • they revert

Present Continuous

 • I am reverting
 • you are reverting
 • he|she|it is reverting
 • we are reverting
 • you are reverting
 • they are reverting

Present Perfect

 • I have reverted
 • you have reverted
 • he|she|it has reverted
 • we have reverted
 • you have reverted
 • they have reverted

Present Perfect Continuous

 • I have been reverting
 • you have been reverting
 • he|she|it has been reverting
 • we have been reverting
 • you have been reverting
 • they have been reverting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes revert në kohët e shkuara

Simple past

 • I reverted
 • you reverted
 • he|she|it reverted
 • we reverted
 • you reverted
 • they reverted

Past continuous

 • I was reverting
 • you were reverting
 • he|she|it was reverting
 • we were reverting
 • you were reverting
 • they were reverting

Past perfect

 • I had reverted
 • you had reverted
 • he|she|it had reverted
 • we had reverted
 • you had reverted
 • they had reverted

Past perfect continuous

 • I had been reverting
 • you had been reverting
 • he|she|it had been reverting
 • we had been reverting
 • you had been reverting
 • they had been reverting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes revert në kohët e ardhshme

Future

 • I will revert
 • you will revert
 • he|she|it will revert
 • we will revert
 • you will revert
 • they will revert

Future continuous

 • I will be reverting
 • you will be reverting
 • he|she|it will be reverting
 • we will be reverting
 • you will be reverting
 • they will be reverting

Future perfect

 • I will have reverted
 • you will have reverted
 • he|she|it will have reverted
 • we will have reverted
 • you will have reverted
 • they will have reverted

Future perfect continuous

 • I will have been reverting
 • you will have been reverting
 • he|she|it will have been reverting
 • we will have been reverting
 • you will have been reverting
 • they will have been reverting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen revert

Present participle

 • reverting

Past participle

 • reverted

Perfect Participle

 • having reverted

Imperative në anglisht, për foljen revert

Imperative

 • revert
 • let's revert
 • revert

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: coldweld ping pose reshuffle revegetate reverse revest revivify scamp solder thumb