Zgjedhimi i foljes revalue në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes revalue në anglisht.

Zgjedhimi e foljes revalue në kohën e tashme

Present Tense

 • I revalue
 • you revalue
 • he|she|it revalues
 • we revalue
 • you revalue
 • they revalue

Present Continuous

 • I am revaluing
 • you are revaluing
 • he|she|it is revaluing
 • we are revaluing
 • you are revaluing
 • they are revaluing

Present Perfect

 • I have revalued
 • you have revalued
 • he|she|it has revalued
 • we have revalued
 • you have revalued
 • they have revalued

Present Perfect Continuous

 • I have been revaluing
 • you have been revaluing
 • he|she|it has been revaluing
 • we have been revaluing
 • you have been revaluing
 • they have been revaluing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes revalue në kohët e shkuara

Simple past

 • I revalued
 • you revalued
 • he|she|it revalued
 • we revalued
 • you revalued
 • they revalued

Past continuous

 • I was revaluing
 • you were revaluing
 • he|she|it was revaluing
 • we were revaluing
 • you were revaluing
 • they were revaluing

Past perfect

 • I had revalued
 • you had revalued
 • he|she|it had revalued
 • we had revalued
 • you had revalued
 • they had revalued

Past perfect continuous

 • I had been revaluing
 • you had been revaluing
 • he|she|it had been revaluing
 • we had been revaluing
 • you had been revaluing
 • they had been revaluing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes revalue në kohët e ardhshme

Future

 • I will revalue
 • you will revalue
 • he|she|it will revalue
 • we will revalue
 • you will revalue
 • they will revalue

Future continuous

 • I will be revaluing
 • you will be revaluing
 • he|she|it will be revaluing
 • we will be revaluing
 • you will be revaluing
 • they will be revaluing

Future perfect

 • I will have revalued
 • you will have revalued
 • he|she|it will have revalued
 • we will have revalued
 • you will have revalued
 • they will have revalued

Future perfect continuous

 • I will have been revaluing
 • you will have been revaluing
 • he|she|it will have been revaluing
 • we will have been revaluing
 • you will have been revaluing
 • they will have been revaluing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen revalue

Present participle

 • revaluing

Past participle

 • revalued

Perfect Participle

 • having revalued

Imperative në anglisht, për foljen revalue

Imperative

 • revalue
 • let's revalue
 • revalue

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cohobate pillar populate research return revalorize revamp revert saw soft-solder throne