Zgjedhimi i foljes require në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes require në anglisht.

Zgjedhimi e foljes require në kohën e tashme

Present Tense

 • I require
 • you require
 • he|she|it requires
 • we require
 • you require
 • they require

Present Continuous

 • I am requiring
 • you are requiring
 • he|she|it is requiring
 • we are requiring
 • you are requiring
 • they are requiring

Present Perfect

 • I have required
 • you have required
 • he|she|it has required
 • we have required
 • you have required
 • they have required

Present Perfect Continuous

 • I have been requiring
 • you have been requiring
 • he|she|it has been requiring
 • we have been requiring
 • you have been requiring
 • they have been requiring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes require në kohët e shkuara

Simple past

 • I required
 • you required
 • he|she|it required
 • we required
 • you required
 • they required

Past continuous

 • I was requiring
 • you were requiring
 • he|she|it was requiring
 • we were requiring
 • you were requiring
 • they were requiring

Past perfect

 • I had required
 • you had required
 • he|she|it had required
 • we had required
 • you had required
 • they had required

Past perfect continuous

 • I had been requiring
 • you had been requiring
 • he|she|it had been requiring
 • we had been requiring
 • you had been requiring
 • they had been requiring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes require në kohët e ardhshme

Future

 • I will require
 • you will require
 • he|she|it will require
 • we will require
 • you will require
 • they will require

Future continuous

 • I will be requiring
 • you will be requiring
 • he|she|it will be requiring
 • we will be requiring
 • you will be requiring
 • they will be requiring

Future perfect

 • I will have required
 • you will have required
 • he|she|it will have required
 • we will have required
 • you will have required
 • they will have required

Future perfect continuous

 • I will have been requiring
 • you will have been requiring
 • he|she|it will have been requiring
 • we will have been requiring
 • you will have been requiring
 • they will have been requiring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen require

Present participle

 • requiring

Past participle

 • required

Perfect Participle

 • having required

Imperative në anglisht, për foljen require

Imperative

 • require
 • let's require
 • require

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clarify peptonize plagiarize remaster repudiate request requisition research roughen slosh tauten