Zgjedhimi i foljes renew në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes renew në anglisht.

Zgjedhimi e foljes renew në kohën e tashme

Present Tense

 • I renew
 • you renew
 • he|she|it renews
 • we renew
 • you renew
 • they renew

Present Continuous

 • I am renewing
 • you are renewing
 • he|she|it is renewing
 • we are renewing
 • you are renewing
 • they are renewing

Present Perfect

 • I have renewed
 • you have renewed
 • he|she|it has renewed
 • we have renewed
 • you have renewed
 • they have renewed

Present Perfect Continuous

 • I have been renewing
 • you have been renewing
 • he|she|it has been renewing
 • we have been renewing
 • you have been renewing
 • they have been renewing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes renew në kohët e shkuara

Simple past

 • I renewed
 • you renewed
 • he|she|it renewed
 • we renewed
 • you renewed
 • they renewed

Past continuous

 • I was renewing
 • you were renewing
 • he|she|it was renewing
 • we were renewing
 • you were renewing
 • they were renewing

Past perfect

 • I had renewed
 • you had renewed
 • he|she|it had renewed
 • we had renewed
 • you had renewed
 • they had renewed

Past perfect continuous

 • I had been renewing
 • you had been renewing
 • he|she|it had been renewing
 • we had been renewing
 • you had been renewing
 • they had been renewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes renew në kohët e ardhshme

Future

 • I will renew
 • you will renew
 • he|she|it will renew
 • we will renew
 • you will renew
 • they will renew

Future continuous

 • I will be renewing
 • you will be renewing
 • he|she|it will be renewing
 • we will be renewing
 • you will be renewing
 • they will be renewing

Future perfect

 • I will have renewed
 • you will have renewed
 • he|she|it will have renewed
 • we will have renewed
 • you will have renewed
 • they will have renewed

Future perfect continuous

 • I will have been renewing
 • you will have been renewing
 • he|she|it will have been renewing
 • we will have been renewing
 • you will have been renewing
 • they will have been renewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen renew

Present participle

 • renewing

Past participle

 • renewed

Perfect Participle

 • having renewed

Imperative në anglisht, për foljen renew

Imperative

 • renew
 • let's renew
 • renew

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: choose pash picture rehabilitate rename renegotiate renounce reorient ring-fence skunk synthesise