Zgjedhimi i foljes regroup në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes regroup në anglisht.

Zgjedhimi e foljes regroup në kohën e tashme

Present Tense

 • I regroup
 • you regroup
 • he|she|it regroups
 • we regroup
 • you regroup
 • they regroup

Present Continuous

 • I am regrouping
 • you are regrouping
 • he|she|it is regrouping
 • we are regrouping
 • you are regrouping
 • they are regrouping

Present Perfect

 • I have regrouped
 • you have regrouped
 • he|she|it has regrouped
 • we have regrouped
 • you have regrouped
 • they have regrouped

Present Perfect Continuous

 • I have been regrouping
 • you have been regrouping
 • he|she|it has been regrouping
 • we have been regrouping
 • you have been regrouping
 • they have been regrouping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes regroup në kohët e shkuara

Simple past

 • I regrouped
 • you regrouped
 • he|she|it regrouped
 • we regrouped
 • you regrouped
 • they regrouped

Past continuous

 • I was regrouping
 • you were regrouping
 • he|she|it was regrouping
 • we were regrouping
 • you were regrouping
 • they were regrouping

Past perfect

 • I had regrouped
 • you had regrouped
 • he|she|it had regrouped
 • we had regrouped
 • you had regrouped
 • they had regrouped

Past perfect continuous

 • I had been regrouping
 • you had been regrouping
 • he|she|it had been regrouping
 • we had been regrouping
 • you had been regrouping
 • they had been regrouping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes regroup në kohët e ardhshme

Future

 • I will regroup
 • you will regroup
 • he|she|it will regroup
 • we will regroup
 • you will regroup
 • they will regroup

Future continuous

 • I will be regrouping
 • you will be regrouping
 • he|she|it will be regrouping
 • we will be regrouping
 • you will be regrouping
 • they will be regrouping

Future perfect

 • I will have regrouped
 • you will have regrouped
 • he|she|it will have regrouped
 • we will have regrouped
 • you will have regrouped
 • they will have regrouped

Future perfect continuous

 • I will have been regrouping
 • you will have been regrouping
 • he|she|it will have been regrouping
 • we will have been regrouping
 • you will have been regrouping
 • they will have been regrouping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen regroup

Present participle

 • regrouping

Past participle

 • regrouped

Perfect Participle

 • having regrouped

Imperative në anglisht, për foljen regroup

Imperative

 • regroup
 • let's regroup
 • regroup

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cess overwork penance recur regenerate regret regularise rehome retell sick suppress