Zgjedhimi i foljes reeducate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes reeducate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes reeducate në kohën e tashme

Present Tense

 • I reeducate
 • you reeducate
 • he|she|it reeducates
 • we reeducate
 • you reeducate
 • they reeducate

Present Continuous

 • I am reeducating
 • you are reeducating
 • he|she|it is reeducating
 • we are reeducating
 • you are reeducating
 • they are reeducating

Present Perfect

 • I have reeducated
 • you have reeducated
 • he|she|it has reeducated
 • we have reeducated
 • you have reeducated
 • they have reeducated

Present Perfect Continuous

 • I have been reeducating
 • you have been reeducating
 • he|she|it has been reeducating
 • we have been reeducating
 • you have been reeducating
 • they have been reeducating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes reeducate në kohët e shkuara

Simple past

 • I reeducated
 • you reeducated
 • he|she|it reeducated
 • we reeducated
 • you reeducated
 • they reeducated

Past continuous

 • I was reeducating
 • you were reeducating
 • he|she|it was reeducating
 • we were reeducating
 • you were reeducating
 • they were reeducating

Past perfect

 • I had reeducated
 • you had reeducated
 • he|she|it had reeducated
 • we had reeducated
 • you had reeducated
 • they had reeducated

Past perfect continuous

 • I had been reeducating
 • you had been reeducating
 • he|she|it had been reeducating
 • we had been reeducating
 • you had been reeducating
 • they had been reeducating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes reeducate në kohët e ardhshme

Future

 • I will reeducate
 • you will reeducate
 • he|she|it will reeducate
 • we will reeducate
 • you will reeducate
 • they will reeducate

Future continuous

 • I will be reeducating
 • you will be reeducating
 • he|she|it will be reeducating
 • we will be reeducating
 • you will be reeducating
 • they will be reeducating

Future perfect

 • I will have reeducated
 • you will have reeducated
 • he|she|it will have reeducated
 • we will have reeducated
 • you will have reeducated
 • they will have reeducated

Future perfect continuous

 • I will have been reeducating
 • you will have been reeducating
 • he|she|it will have been reeducating
 • we will have been reeducating
 • you will have been reeducating
 • they will have been reeducating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen reeducate

Present participle

 • reeducating

Past participle

 • reeducated

Perfect Participle

 • having reeducated

Imperative në anglisht, për foljen reeducate

Imperative

 • reeducate
 • let's reeducate
 • reeducate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: caseharden overpitch partexchange rebut redraft ree reek reestablish reseat shock sufflate