Zgjedhimi i foljes reconfirm në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes reconfirm në anglisht.

Zgjedhimi e foljes reconfirm në kohën e tashme

Present Tense

 • I reconfirm
 • you reconfirm
 • he|she|it reconfirms
 • we reconfirm
 • you reconfirm
 • they reconfirm

Present Continuous

 • I am reconfirming
 • you are reconfirming
 • he|she|it is reconfirming
 • we are reconfirming
 • you are reconfirming
 • they are reconfirming

Present Perfect

 • I have reconfirmed
 • you have reconfirmed
 • he|she|it has reconfirmed
 • we have reconfirmed
 • you have reconfirmed
 • they have reconfirmed

Present Perfect Continuous

 • I have been reconfirming
 • you have been reconfirming
 • he|she|it has been reconfirming
 • we have been reconfirming
 • you have been reconfirming
 • they have been reconfirming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes reconfirm në kohët e shkuara

Simple past

 • I reconfirmed
 • you reconfirmed
 • he|she|it reconfirmed
 • we reconfirmed
 • you reconfirmed
 • they reconfirmed

Past continuous

 • I was reconfirming
 • you were reconfirming
 • he|she|it was reconfirming
 • we were reconfirming
 • you were reconfirming
 • they were reconfirming

Past perfect

 • I had reconfirmed
 • you had reconfirmed
 • he|she|it had reconfirmed
 • we had reconfirmed
 • you had reconfirmed
 • they had reconfirmed

Past perfect continuous

 • I had been reconfirming
 • you had been reconfirming
 • he|she|it had been reconfirming
 • we had been reconfirming
 • you had been reconfirming
 • they had been reconfirming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes reconfirm në kohët e ardhshme

Future

 • I will reconfirm
 • you will reconfirm
 • he|she|it will reconfirm
 • we will reconfirm
 • you will reconfirm
 • they will reconfirm

Future continuous

 • I will be reconfirming
 • you will be reconfirming
 • he|she|it will be reconfirming
 • we will be reconfirming
 • you will be reconfirming
 • they will be reconfirming

Future perfect

 • I will have reconfirmed
 • you will have reconfirmed
 • he|she|it will have reconfirmed
 • we will have reconfirmed
 • you will have reconfirmed
 • they will have reconfirmed

Future perfect continuous

 • I will have been reconfirming
 • you will have been reconfirming
 • he|she|it will have been reconfirming
 • we will have been reconfirming
 • you will have been reconfirming
 • they will have been reconfirming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen reconfirm

Present participle

 • reconfirming

Past participle

 • reconfirmed

Perfect Participle

 • having reconfirmed

Imperative në anglisht, për foljen reconfirm

Imperative

 • reconfirm
 • let's reconfirm
 • reconfirm

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: caper overcome pall re-serve recommend reconfigure reconnect recount repel sham suberize