Zgjedhimi i foljes rechip në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes rechip në anglisht.

Zgjedhimi e foljes rechip në kohën e tashme

Present Tense

 • I rechip
 • you rechip
 • he|she|it rechips
 • we rechip
 • you rechip
 • they rechip

Present Continuous

 • I am rechipping
 • you are rechipping
 • he|she|it is rechipping
 • we are rechipping
 • you are rechipping
 • they are rechipping

Present Perfect

 • I have rechipped
 • you have rechipped
 • he|she|it has rechipped
 • we have rechipped
 • you have rechipped
 • they have rechipped

Present Perfect Continuous

 • I have been rechipping
 • you have been rechipping
 • he|she|it has been rechipping
 • we have been rechipping
 • you have been rechipping
 • they have been rechipping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes rechip në kohët e shkuara

Simple past

 • I rechipped
 • you rechipped
 • he|she|it rechipped
 • we rechipped
 • you rechipped
 • they rechipped

Past continuous

 • I was rechipping
 • you were rechipping
 • he|she|it was rechipping
 • we were rechipping
 • you were rechipping
 • they were rechipping

Past perfect

 • I had rechipped
 • you had rechipped
 • he|she|it had rechipped
 • we had rechipped
 • you had rechipped
 • they had rechipped

Past perfect continuous

 • I had been rechipping
 • you had been rechipping
 • he|she|it had been rechipping
 • we had been rechipping
 • you had been rechipping
 • they had been rechipping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes rechip në kohët e ardhshme

Future

 • I will rechip
 • you will rechip
 • he|she|it will rechip
 • we will rechip
 • you will rechip
 • they will rechip

Future continuous

 • I will be rechipping
 • you will be rechipping
 • he|she|it will be rechipping
 • we will be rechipping
 • you will be rechipping
 • they will be rechipping

Future perfect

 • I will have rechipped
 • you will have rechipped
 • he|she|it will have rechipped
 • we will have rechipped
 • you will have rechipped
 • they will have rechipped

Future perfect continuous

 • I will have been rechipping
 • you will have been rechipping
 • he|she|it will have been rechipping
 • we will have been rechipping
 • you will have been rechipping
 • they will have been rechipping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen rechip

Present participle

 • rechipping

Past participle

 • rechipped

Perfect Participle

 • having rechipped

Imperative në anglisht, për foljen rechip

Imperative

 • rechip
 • let's rechip
 • rechip

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cannibalise over-egg pacify re-cover recce recharge reciprocate recoil renew set stum