Zgjedhimi i foljes rebuff në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes rebuff në anglisht.

Zgjedhimi e foljes rebuff në kohën e tashme

Present Tense

 • I rebuff
 • you rebuff
 • he|she|it rebuffs
 • we rebuff
 • you rebuff
 • they rebuff

Present Continuous

 • I am rebuffing
 • you are rebuffing
 • he|she|it is rebuffing
 • we are rebuffing
 • you are rebuffing
 • they are rebuffing

Present Perfect

 • I have rebuffed
 • you have rebuffed
 • he|she|it has rebuffed
 • we have rebuffed
 • you have rebuffed
 • they have rebuffed

Present Perfect Continuous

 • I have been rebuffing
 • you have been rebuffing
 • he|she|it has been rebuffing
 • we have been rebuffing
 • you have been rebuffing
 • they have been rebuffing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes rebuff në kohët e shkuara

Simple past

 • I rebuffed
 • you rebuffed
 • he|she|it rebuffed
 • we rebuffed
 • you rebuffed
 • they rebuffed

Past continuous

 • I was rebuffing
 • you were rebuffing
 • he|she|it was rebuffing
 • we were rebuffing
 • you were rebuffing
 • they were rebuffing

Past perfect

 • I had rebuffed
 • you had rebuffed
 • he|she|it had rebuffed
 • we had rebuffed
 • you had rebuffed
 • they had rebuffed

Past perfect continuous

 • I had been rebuffing
 • you had been rebuffing
 • he|she|it had been rebuffing
 • we had been rebuffing
 • you had been rebuffing
 • they had been rebuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes rebuff në kohët e ardhshme

Future

 • I will rebuff
 • you will rebuff
 • he|she|it will rebuff
 • we will rebuff
 • you will rebuff
 • they will rebuff

Future continuous

 • I will be rebuffing
 • you will be rebuffing
 • he|she|it will be rebuffing
 • we will be rebuffing
 • you will be rebuffing
 • they will be rebuffing

Future perfect

 • I will have rebuffed
 • you will have rebuffed
 • he|she|it will have rebuffed
 • we will have rebuffed
 • you will have rebuffed
 • they will have rebuffed

Future perfect continuous

 • I will have been rebuffing
 • you will have been rebuffing
 • he|she|it will have been rebuffing
 • we will have been rebuffing
 • you will have been rebuffing
 • they will have been rebuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen rebuff

Present participle

 • rebuffing

Past participle

 • rebuffed

Perfect Participle

 • having rebuffed

Imperative në anglisht, për foljen rebuff

Imperative

 • rebuff
 • let's rebuff
 • rebuff

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: callous outshine overweigh rationalise reawaken rebrand rebuild recapture remise sentence stripe