Zgjedhimi i foljes re-advertise në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes re-advertise në anglisht.

Zgjedhimi e foljes re-advertise në kohën e tashme

Present Tense

 • I re-advertise
 • you re-advertise
 • he|she|it re-advertises
 • we re-advertise
 • you re-advertise
 • they re-advertise

Present Continuous

 • I am re-advertising
 • you are re-advertising
 • he|she|it is re-advertising
 • we are re-advertising
 • you are re-advertising
 • they are re-advertising

Present Perfect

 • I have re-advertised
 • you have re-advertised
 • he|she|it has re-advertised
 • we have re-advertised
 • you have re-advertised
 • they have re-advertised

Present Perfect Continuous

 • I have been re-advertising
 • you have been re-advertising
 • he|she|it has been re-advertising
 • we have been re-advertising
 • you have been re-advertising
 • they have been re-advertising

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes re-advertise në kohët e shkuara

Simple past

 • I re-advertised
 • you re-advertised
 • he|she|it re-advertised
 • we re-advertised
 • you re-advertised
 • they re-advertised

Past continuous

 • I was re-advertising
 • you were re-advertising
 • he|she|it was re-advertising
 • we were re-advertising
 • you were re-advertising
 • they were re-advertising

Past perfect

 • I had re-advertised
 • you had re-advertised
 • he|she|it had re-advertised
 • we had re-advertised
 • you had re-advertised
 • they had re-advertised

Past perfect continuous

 • I had been re-advertising
 • you had been re-advertising
 • he|she|it had been re-advertising
 • we had been re-advertising
 • you had been re-advertising
 • they had been re-advertising

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes re-advertise në kohët e ardhshme

Future

 • I will re-advertise
 • you will re-advertise
 • he|she|it will re-advertise
 • we will re-advertise
 • you will re-advertise
 • they will re-advertise

Future continuous

 • I will be re-advertising
 • you will be re-advertising
 • he|she|it will be re-advertising
 • we will be re-advertising
 • you will be re-advertising
 • they will be re-advertising

Future perfect

 • I will have re-advertised
 • you will have re-advertised
 • he|she|it will have re-advertised
 • we will have re-advertised
 • you will have re-advertised
 • they will have re-advertised

Future perfect continuous

 • I will have been re-advertising
 • you will have been re-advertising
 • he|she|it will have been re-advertising
 • we will have been re-advertising
 • you will have been re-advertising
 • they will have been re-advertising

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen re-advertise

Present participle

 • re-advertising

Past participle

 • re-advertised

Perfect Participle

 • having re-advertised

Imperative në anglisht, për foljen re-advertise

Imperative

 • re-advertise
 • let's re-advertise
 • re-advertise

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bumble orate overhand quickfreeze ravin re-act re-afforest re-elect regroup scrunch stigmatize