Zgjedhimi i foljes randomize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes randomize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes randomize në kohën e tashme

Present Tense

 • I randomize
 • you randomize
 • he|she|it randomizes
 • we randomize
 • you randomize
 • they randomize

Present Continuous

 • I am randomizing
 • you are randomizing
 • he|she|it is randomizing
 • we are randomizing
 • you are randomizing
 • they are randomizing

Present Perfect

 • I have randomized
 • you have randomized
 • he|she|it has randomized
 • we have randomized
 • you have randomized
 • they have randomized

Present Perfect Continuous

 • I have been randomizing
 • you have been randomizing
 • he|she|it has been randomizing
 • we have been randomizing
 • you have been randomizing
 • they have been randomizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes randomize në kohët e shkuara

Simple past

 • I randomized
 • you randomized
 • he|she|it randomized
 • we randomized
 • you randomized
 • they randomized

Past continuous

 • I was randomizing
 • you were randomizing
 • he|she|it was randomizing
 • we were randomizing
 • you were randomizing
 • they were randomizing

Past perfect

 • I had randomized
 • you had randomized
 • he|she|it had randomized
 • we had randomized
 • you had randomized
 • they had randomized

Past perfect continuous

 • I had been randomizing
 • you had been randomizing
 • he|she|it had been randomizing
 • we had been randomizing
 • you had been randomizing
 • they had been randomizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes randomize në kohët e ardhshme

Future

 • I will randomize
 • you will randomize
 • he|she|it will randomize
 • we will randomize
 • you will randomize
 • they will randomize

Future continuous

 • I will be randomizing
 • you will be randomizing
 • he|she|it will be randomizing
 • we will be randomizing
 • you will be randomizing
 • they will be randomizing

Future perfect

 • I will have randomized
 • you will have randomized
 • he|she|it will have randomized
 • we will have randomized
 • you will have randomized
 • they will have randomized

Future perfect continuous

 • I will have been randomizing
 • you will have been randomizing
 • he|she|it will have been randomizing
 • we will have been randomizing
 • you will have been randomizing
 • they will have been randomizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen randomize

Present participle

 • randomizing

Past participle

 • randomized

Perfect Participle

 • having randomized

Imperative në anglisht, për foljen randomize

Imperative

 • randomize
 • let's randomize
 • randomize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: brutalise off overburden putt ramble randomise range rapture refinance scourge steal