Zgjedhimi i foljes rabble në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes rabble në anglisht.

Zgjedhimi e foljes rabble në kohën e tashme

Present Tense

 • I rabble
 • you rabble
 • he|she|it rabbles
 • we rabble
 • you rabble
 • they rabble

Present Continuous

 • I am rabbling
 • you are rabbling
 • he|she|it is rabbling
 • we are rabbling
 • you are rabbling
 • they are rabbling

Present Perfect

 • I have rabbled
 • you have rabbled
 • he|she|it has rabbled
 • we have rabbled
 • you have rabbled
 • they have rabbled

Present Perfect Continuous

 • I have been rabbling
 • you have been rabbling
 • he|she|it has been rabbling
 • we have been rabbling
 • you have been rabbling
 • they have been rabbling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes rabble në kohët e shkuara

Simple past

 • I rabbled
 • you rabbled
 • he|she|it rabbled
 • we rabbled
 • you rabbled
 • they rabbled

Past continuous

 • I was rabbling
 • you were rabbling
 • he|she|it was rabbling
 • we were rabbling
 • you were rabbling
 • they were rabbling

Past perfect

 • I had rabbled
 • you had rabbled
 • he|she|it had rabbled
 • we had rabbled
 • you had rabbled
 • they had rabbled

Past perfect continuous

 • I had been rabbling
 • you had been rabbling
 • he|she|it had been rabbling
 • we had been rabbling
 • you had been rabbling
 • they had been rabbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes rabble në kohët e ardhshme

Future

 • I will rabble
 • you will rabble
 • he|she|it will rabble
 • we will rabble
 • you will rabble
 • they will rabble

Future continuous

 • I will be rabbling
 • you will be rabbling
 • he|she|it will be rabbling
 • we will be rabbling
 • you will be rabbling
 • they will be rabbling

Future perfect

 • I will have rabbled
 • you will have rabbled
 • he|she|it will have rabbled
 • we will have rabbled
 • you will have rabbled
 • they will have rabbled

Future perfect continuous

 • I will have been rabbling
 • you will have been rabbling
 • he|she|it will have been rabbling
 • we will have been rabbling
 • you will have been rabbling
 • they will have been rabbling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen rabble

Present participle

 • rabbling

Past participle

 • rabbled

Perfect Participle

 • having rabbled

Imperative në anglisht, për foljen rabble

Imperative

 • rabble
 • let's rabble
 • rabble

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: brey nurture outrun pullulate quirk rabbit race radio redirect scar staff