Zgjedhimi i foljes pug në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pug në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pug në kohën e tashme

Present Tense

 • I pug
 • you pug
 • he|she|it pugs
 • we pug
 • you pug
 • they pug

Present Continuous

 • I am pugging
 • you are pugging
 • he|she|it is pugging
 • we are pugging
 • you are pugging
 • they are pugging

Present Perfect

 • I have pugged
 • you have pugged
 • he|she|it has pugged
 • we have pugged
 • you have pugged
 • they have pugged

Present Perfect Continuous

 • I have been pugging
 • you have been pugging
 • he|she|it has been pugging
 • we have been pugging
 • you have been pugging
 • they have been pugging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pug në kohët e shkuara

Simple past

 • I pugged
 • you pugged
 • he|she|it pugged
 • we pugged
 • you pugged
 • they pugged

Past continuous

 • I was pugging
 • you were pugging
 • he|she|it was pugging
 • we were pugging
 • you were pugging
 • they were pugging

Past perfect

 • I had pugged
 • you had pugged
 • he|she|it had pugged
 • we had pugged
 • you had pugged
 • they had pugged

Past perfect continuous

 • I had been pugging
 • you had been pugging
 • he|she|it had been pugging
 • we had been pugging
 • you had been pugging
 • they had been pugging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pug në kohët e ardhshme

Future

 • I will pug
 • you will pug
 • he|she|it will pug
 • we will pug
 • you will pug
 • they will pug

Future continuous

 • I will be pugging
 • you will be pugging
 • he|she|it will be pugging
 • we will be pugging
 • you will be pugging
 • they will be pugging

Future perfect

 • I will have pugged
 • you will have pugged
 • he|she|it will have pugged
 • we will have pugged
 • you will have pugged
 • they will have pugged

Future perfect continuous

 • I will have been pugging
 • you will have been pugging
 • he|she|it will have been pugging
 • we will have been pugging
 • you will have been pugging
 • they will have been pugging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pug

Present participle

 • pugging

Past participle

 • pugged

Perfect Participle

 • having pugged

Imperative në anglisht, për foljen pug

Imperative

 • pug
 • let's pug
 • pug

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bomb namecheck old-talk procrastinate pubcrawl puff puke pummel rearm ruggedize spiral