Zgjedhimi i foljes propagandize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes propagandize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes propagandize në kohën e tashme

Present Tense

 • I propagandize
 • you propagandize
 • he|she|it propagandizes
 • we propagandize
 • you propagandize
 • they propagandize

Present Continuous

 • I am propagandizing
 • you are propagandizing
 • he|she|it is propagandizing
 • we are propagandizing
 • you are propagandizing
 • they are propagandizing

Present Perfect

 • I have propagandized
 • you have propagandized
 • he|she|it has propagandized
 • we have propagandized
 • you have propagandized
 • they have propagandized

Present Perfect Continuous

 • I have been propagandizing
 • you have been propagandizing
 • he|she|it has been propagandizing
 • we have been propagandizing
 • you have been propagandizing
 • they have been propagandizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes propagandize në kohët e shkuara

Simple past

 • I propagandized
 • you propagandized
 • he|she|it propagandized
 • we propagandized
 • you propagandized
 • they propagandized

Past continuous

 • I was propagandizing
 • you were propagandizing
 • he|she|it was propagandizing
 • we were propagandizing
 • you were propagandizing
 • they were propagandizing

Past perfect

 • I had propagandized
 • you had propagandized
 • he|she|it had propagandized
 • we had propagandized
 • you had propagandized
 • they had propagandized

Past perfect continuous

 • I had been propagandizing
 • you had been propagandizing
 • he|she|it had been propagandizing
 • we had been propagandizing
 • you had been propagandizing
 • they had been propagandizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes propagandize në kohët e ardhshme

Future

 • I will propagandize
 • you will propagandize
 • he|she|it will propagandize
 • we will propagandize
 • you will propagandize
 • they will propagandize

Future continuous

 • I will be propagandizing
 • you will be propagandizing
 • he|she|it will be propagandizing
 • we will be propagandizing
 • you will be propagandizing
 • they will be propagandizing

Future perfect

 • I will have propagandized
 • you will have propagandized
 • he|she|it will have propagandized
 • we will have propagandized
 • you will have propagandized
 • they will have propagandized

Future perfect continuous

 • I will have been propagandizing
 • you will have been propagandizing
 • he|she|it will have been propagandizing
 • we will have been propagandizing
 • you will have been propagandizing
 • they will have been propagandizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen propagandize

Present participle

 • propagandizing

Past participle

 • propagandized

Perfect Participle

 • having propagandized

Imperative në anglisht, për foljen propagandize

Imperative

 • propagandize
 • let's propagandize
 • propagandize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: block muckrake nuzzle preside prong propagandise propagate propound re-educate romanticise space