Zgjedhimi i foljes privatize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes privatize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes privatize në kohën e tashme

Present Tense

 • I privatize
 • you privatize
 • he|she|it privatizes
 • we privatize
 • you privatize
 • they privatize

Present Continuous

 • I am privatizing
 • you are privatizing
 • he|she|it is privatizing
 • we are privatizing
 • you are privatizing
 • they are privatizing

Present Perfect

 • I have privatized
 • you have privatized
 • he|she|it has privatized
 • we have privatized
 • you have privatized
 • they have privatized

Present Perfect Continuous

 • I have been privatizing
 • you have been privatizing
 • he|she|it has been privatizing
 • we have been privatizing
 • you have been privatizing
 • they have been privatizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes privatize në kohët e shkuara

Simple past

 • I privatized
 • you privatized
 • he|she|it privatized
 • we privatized
 • you privatized
 • they privatized

Past continuous

 • I was privatizing
 • you were privatizing
 • he|she|it was privatizing
 • we were privatizing
 • you were privatizing
 • they were privatizing

Past perfect

 • I had privatized
 • you had privatized
 • he|she|it had privatized
 • we had privatized
 • you had privatized
 • they had privatized

Past perfect continuous

 • I had been privatizing
 • you had been privatizing
 • he|she|it had been privatizing
 • we had been privatizing
 • you had been privatizing
 • they had been privatizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes privatize në kohët e ardhshme

Future

 • I will privatize
 • you will privatize
 • he|she|it will privatize
 • we will privatize
 • you will privatize
 • they will privatize

Future continuous

 • I will be privatizing
 • you will be privatizing
 • he|she|it will be privatizing
 • we will be privatizing
 • you will be privatizing
 • they will be privatizing

Future perfect

 • I will have privatized
 • you will have privatized
 • he|she|it will have privatized
 • we will have privatized
 • you will have privatized
 • they will have privatized

Future perfect continuous

 • I will have been privatizing
 • you will have been privatizing
 • he|she|it will have been privatizing
 • we will have been privatizing
 • you will have been privatizing
 • they will have been privatizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen privatize

Present participle

 • privatizing

Past participle

 • privatized

Perfect Participle

 • having privatized

Imperative në anglisht, për foljen privatize

Imperative

 • privatize
 • let's privatize
 • privatize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blabber mongrelize nick predate prink privatise privilege procreate ramp rig soft-pedal