Zgjedhimi i foljes privateer në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes privateer në anglisht.

Zgjedhimi e foljes privateer në kohën e tashme

Present Tense

 • I privateer
 • you privateer
 • he|she|it privateers
 • we privateer
 • you privateer
 • they privateer

Present Continuous

 • I am privateering
 • you are privateering
 • he|she|it is privateering
 • we are privateering
 • you are privateering
 • they are privateering

Present Perfect

 • I have privateered
 • you have privateered
 • he|she|it has privateered
 • we have privateered
 • you have privateered
 • they have privateered

Present Perfect Continuous

 • I have been privateering
 • you have been privateering
 • he|she|it has been privateering
 • we have been privateering
 • you have been privateering
 • they have been privateering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes privateer në kohët e shkuara

Simple past

 • I privateered
 • you privateered
 • he|she|it privateered
 • we privateered
 • you privateered
 • they privateered

Past continuous

 • I was privateering
 • you were privateering
 • he|she|it was privateering
 • we were privateering
 • you were privateering
 • they were privateering

Past perfect

 • I had privateered
 • you had privateered
 • he|she|it had privateered
 • we had privateered
 • you had privateered
 • they had privateered

Past perfect continuous

 • I had been privateering
 • you had been privateering
 • he|she|it had been privateering
 • we had been privateering
 • you had been privateering
 • they had been privateering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes privateer në kohët e ardhshme

Future

 • I will privateer
 • you will privateer
 • he|she|it will privateer
 • we will privateer
 • you will privateer
 • they will privateer

Future continuous

 • I will be privateering
 • you will be privateering
 • he|she|it will be privateering
 • we will be privateering
 • you will be privateering
 • they will be privateering

Future perfect

 • I will have privateered
 • you will have privateered
 • he|she|it will have privateered
 • we will have privateered
 • you will have privateered
 • they will have privateered

Future perfect continuous

 • I will have been privateering
 • you will have been privateering
 • he|she|it will have been privateering
 • we will have been privateering
 • you will have been privateering
 • they will have been privateering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen privateer

Present participle

 • privateering

Past participle

 • privateered

Perfect Participle

 • having privateered

Imperative në anglisht, për foljen privateer

Imperative

 • privateer
 • let's privateer
 • privateer

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bivouac monetise neutralize preconize prime prise privatise proclaim ramble rifle sodden