Zgjedhimi i foljes price në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes price në anglisht.

Zgjedhimi e foljes price në kohën e tashme

Present Tense

 • I price
 • you price
 • he|she|it prices
 • we price
 • you price
 • they price

Present Continuous

 • I am pricing
 • you are pricing
 • he|she|it is pricing
 • we are pricing
 • you are pricing
 • they are pricing

Present Perfect

 • I have priced
 • you have priced
 • he|she|it has priced
 • we have priced
 • you have priced
 • they have priced

Present Perfect Continuous

 • I have been pricing
 • you have been pricing
 • he|she|it has been pricing
 • we have been pricing
 • you have been pricing
 • they have been pricing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes price në kohët e shkuara

Simple past

 • I priced
 • you priced
 • he|she|it priced
 • we priced
 • you priced
 • they priced

Past continuous

 • I was pricing
 • you were pricing
 • he|she|it was pricing
 • we were pricing
 • you were pricing
 • they were pricing

Past perfect

 • I had priced
 • you had priced
 • he|she|it had priced
 • we had priced
 • you had priced
 • they had priced

Past perfect continuous

 • I had been pricing
 • you had been pricing
 • he|she|it had been pricing
 • we had been pricing
 • you had been pricing
 • they had been pricing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes price në kohët e ardhshme

Future

 • I will price
 • you will price
 • he|she|it will price
 • we will price
 • you will price
 • they will price

Future continuous

 • I will be pricing
 • you will be pricing
 • he|she|it will be pricing
 • we will be pricing
 • you will be pricing
 • they will be pricing

Future perfect

 • I will have priced
 • you will have priced
 • he|she|it will have priced
 • we will have priced
 • you will have priced
 • they will have priced

Future perfect continuous

 • I will have been pricing
 • you will have been pricing
 • he|she|it will have been pricing
 • we will have been pricing
 • you will have been pricing
 • they will have been pricing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen price

Present participle

 • pricing

Past participle

 • priced

Perfect Participle

 • having priced

Imperative në anglisht, për foljen price

Imperative

 • price
 • let's price
 • price

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bird modulate neglect preach prevail prey prick prioritise rage rhyme snuffle